October 21

Hale industriale pentru orice tip de afacere

haleAfacerile încep să crească din nou în România, iar mulți antreprenori au în vedere care ar trebui să fie următoarea lor mișcare. Într-o companie în creștere, spațiul de birouri, depozitare și fermele pot fi supuse unor constrângeri și, la rândul lor, îi face pe proprietarii de afaceri dornici să închirieze proprietăți comerciale mai mari. În mod alternativ, întreprinderile ar trebui să ia în considerare opțiunea construirii unor hale industriale prefabricate. Aceste clădiri sunt accesibile, foarte personalizabile, durabile – făcându-le ideale pentru orice afacere, indiferent de dimensiunea să.

Afaceri mici

Proprietarii de afaceri mici, care se gândesc la strategia de creștere a companiei, ar trebui să se întrebe – “De ce să închiriez un spațiu atunci când pot înveşti fonduri într-o soluție de creștere mai echitabilă?” Problema astăzi este că prea multe întreprinderi scufundă sume mari de numerar în proprietăți de închiriere în fiecare an, atunci când aceste fonduri ar putea fi utilizate mai eficient. Soluția economică este de a construi o hală industrială prefabricată pentru afacerea dvs., care va deveni un activ în bilanțul companiei dvs. Costurile inițiale vor fi mai mari, însă aceste clădiri pot dubla sursa de venit prin închirierea de spațiu suplimentar altor întreprinderi mici. Aceasta înseamnă că hala dvs industrială va genera veniturile companiei dvs. care pot fi utilizate pentru a achita creditul ipotecar al clădirii și, în cele din urmă, vor deveni un aspect profitabil al afacerii dvs. în totalitate. În loc să închiriați pur și simplu un spațiu, puteți să proiectați și să construiți nişte hale industriale care vor genera venituri în viitor.

Afaceri medii

O afacere de dimensiuni medii poate beneficia la fel de mult ca o mică afacere, de hale industriale, cu excepția faptului că există, de obicei, cerințe unice pentru acest tip de proiect comercial de care întreprinderile mici nu pot beneficia încă. Beneficiul cel mai mare pentru întreprinderile mijlocii îl reprezintă operaţiunea mai eficientă din interiorul clădirii. Întreprinderile își construiesc adesea spațiul comercial astfel încât toate aspectele companiei să se afle sub un singur acoperiș, cu spații de birouri, producție, depozitare și distribuție împreună, toate lucrând mai eficient.

Nişte hale industriale sunt proiectate exact pentru nevoile unice ale fiecărui proprietar al întreprinderii, făcându-le cel mai eficient spațiu comercial posibil. De asemenea, halele industriale prefabricate pot fi construite cu spațiu suplimentar pentru a se adapta creșterii continue a companiei, ceea ce le face o soluție reală pe termen lung.

Companiile mari

Când vine vorba de afacerile la scară largă, se reduce la personalizare, ceea ce face ca halele industriale să fie alegerea ideală. Aceștia beneficiază de aceleași avantaje ca și întreprinderile de dimensiuni mai mici, dar capacitatea de a-și proiecta propriul depozit, spațiu de birouri și centre de producție sunt ceea ce le poate îmbunătăți drastic profitul.

Aceste hale industriale pot fi construite extrem de rapid. Întreprinderile pot, de asemenea, să decidă asupra fiecărui aspect al clădirii, inclusiv dimensiunile, numărul de ferestre, intrările, ușile, iluminatul. Înseamnă că orice companie vă putea să aibă spațiul cel mai util, adaptate nevoilor sale exacte.

Bookmark and Share
Category: Ads | Comments
October 4

Tehnologie în fiecare colț al casei

periuta_dwinSunt un pasionat al tehnologiei de orice fel. Am o gramadă de aparate și gadget-uri pe care le folosesc în aproape orice moment al zilei. Mi-am cumpărat computere și telefoane de ultimă generație și îmi place să dețin controlul absolut. Am diverse aplicații care mă ajută să controlez, de la distanță, centrala electrică și alte dispozitive din casă. Consider că, a cumpăra astfel de obiecte este o dovadă că suntem de acord cu progresul și dorim sa ne detasăm, cât mai mult, de vechile cutume și să îmbrățișăm noul ev al omenirii.

Însă, pentru a avea obiecte de calitate, trebuie să acordăm, întotdeauna, o atenție deosebită magazinului de unde cumpărăm produsele. Indiferent dacă este vorba despre televizoare, electrocasnice sau simple periute si irigatoare electrice, am ales, de când s-a deschis, magazinul online Dwyn. Acesta este un magazin specializat în comercializarea unor astfel de produse. Pe site-ul Dwyn, puteți găsi o gamă diversificată de obiecte utile pentru casă sau pentru uzul personal. Și pentru că, așa cum spuneam, îmi place să am totul de ultimă generație și tehnologizat, ultima achiziție de la acest magazin a fost o periuță electrică. După ce am studiat bine oferta, mi s-a părut că cea mai potrivită pentru mine este o Perie de dinti electrica Philips HX6932/36 Sonicare FlexCare. Este o perie de dinți care folosește o tehnologie avansată. Aceasta curăță în profunzime atât diții cât și gingiile. Periuța de la Philips, Sonicare FlexCare, îndepartează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană față de alte periuțe. Pachetul achiziționat conține 3 moduri, 2 capete de periere, 2 mânere, sterilizator UV pentru capul de periere. De asemenea, aceasta este proiectată pentru a ajunge in locuri greu accesibile și are un program special pentru pornire ușoară, astfel încât utilizatorul să se poată acomoda cât mai bine cu această periuta.

Recomand magazinul Dwyn pentru pordusele cu o tehnologie avansată, de calitate, la prețuri accesibile, dar și pentru profesionalismul cu care își tratează fiecare client și fiecare comandă în parte.

Bookmark and Share
Category: Ads | Comments
September 5

Review – Hotel Arion, Constanța

Salutare,

De câteva săptămâni încerc să-mi fac timp să las o recenzie pentru un hotel in care am stat pentru 4 zile la începutul lunii iulie al acestui an. De ce m-am hotărât să fac asta? Pentru că vreau să fiu sincer si să pot oferi informații realiste asupra unor locații pe care eu le vizitez, asta pentru ca și alții să știe la ce să se aștepte.

Hotel ArionEste vorba de Hotel Arion *** din Constanța. Inițial am zis că nu mai merg ever pe litoralul românesc dar am zis să-i mai dau o șansă, regretând ulterior. Ok, deci am stat 4 nopți pentru care am plătit 650 Lei / 140 € (162 lei/noapte) pe la încept de iulie.

Camera este de dimensiuni medii, are șifonier, birou/măsuță machiaj, tv (cu tub), chicinetă, seif, A/C, mini frigider, iar pe jos gresie peste tot.

Are chicinetă. Să nu considerați chicineta un plus ceva, pentru că aceasta nu are nimic cu care să gătiți sau în ce să mâncați. Nu are tacâmuri, nu are vreo tigae / oală în care poți prepara ceva so dacă vreți să preparați de mâncare, veniți cu ustensilele de acasă. Pachetul a fost cu mic dejun inclus (în fiecare zi aceeași mâncare și nu prea diversificată: ou, hot-dog, 1 fel de șuncă presată, roșii , castraveți, brânză, unt si un fel de cereale cu lapte si 2 feluri de sucuri naturale). Are și o hotă prin care intră în cameră mirosul de țigară al turiștilor cazați la etajele inferioare.

Are aer condiționat care funcționează din fericire, însă de undeva cumva curge apă din el direct în pat (yey!) poate că este cu duș inclus, nu am intrebat. Penultima dată când am mai fost aici, curgea pe televizor iar când le-am zis ca se scurge apa pe TV, au zis ca nu-i problemă ?!? Mergem mai departe.

Ușa de la baie nu se inchidea, era un fel de usă din PVC foarte slab calitativ.

Curățenia în cameră. Aici trebuie să povestesc că a doua zi când ne-am întors de la plajă am găsit ușa larg deschisă, menajera spunându-ne că face curat. Hotel ArionZic ok, super, deci în fiecare zi se face curat aici. De fapt nu s-a făcut, uitase până să ne cazăm să curețe camera iar acum doar a împrăștiat cu mopul mizeria de pe jos și a lăsat-o să se usuce. A fost prima și ultima dată când a mai intrat cineva la noi în camera. Aveam doi saci menajeri plini cu gunoi, plus multe sticle goale pe blat. Nimeni nu le-a luat. Nu mai zic ca nu au schimbat prosoapele, deci dacă le lăsam pe jos pentru a fi schimbate , ghici ce, tot acolo le găseam. Din discuția cu câțiva vecini, se pare că era contra cost să vină să îți mai faca curat în cameră…

Locația hotelului nu este tocmai aproape de centrul orașului ci la vreo 8 km depărtare (20 minute cu mașina sau 1h de mers pe jos).  Practic nu poți merge la plajă fără mașină. Parcare există dar dacă pleci cu mașina și te întorci la mijlocul zilei sunt șanse mari sa nu mai prinzi loc liber.

Recomandări pentru hotel: Mi-aș fi dorit ca personalul hotelului (recepția) să fie puțin mai implicați și să bage clientul în seamă când intră sau iese din hotel – aici nu s-a întâmplat. Nu ar fi greu să întrebe noii veniți dacă totul este în regulă cu cazarea, poate unii sunt prea simțiți ca să înceapă să le facă scandal și acceptă anumite lucruri cu promisiunea ca nu se vor mai întoarce la acel hotel. Măcar la 2 zile să se facă curat în camere sau cel puțin să se schimbe prosoapele / aruncat gunoi (mai ales având o chicinetă!). Sa diversifice mâncarea. Să ajusteze prețurile.

Nota 2/5

Succes!

Bookmark and Share
Category: Review | Comments
August 20

Covoraşele auto: importante

La fel cum covorul dintr-o casă este uzat chiar în fața ușii, covorul din mașină este de obicei uzat mai mult pe partea șoferului.

Unul dintre lucrurile care ajuta în maximizarea efectului oricărei mașini sunt accesoriile auto. Acele componente extrem de utile pe care se bazează succesul oricărei mașini. Trebuie spus că toate accesoriile se conectează și lucrează la unison pentru a face orice mașină să arate deosebit. Orice compromis, prin urmare, nu poate fi pur și simplu oferit. Datorită importanței autoturismelor, este important să existe o piață online care să comercializeze aceste accesoriii, precum covoraşele auto. Și acestea variază foarte mult în preț și aspect.

covorase_auroExistă mai multe lucruri care fac din covoraşele auto accesorii extreme de utile. Pentru început, ele oferă confort picioarelor, de asemenea şi salvează pasagerii de. Apoi, aceste covorașe auto joacă, de asemenea, un rol important în salvarea mașinii de la praf, murdărie și apă.

Cu toate acestea, trebuie să înțelegem că, pentru a vă asigura că aceste covorașe auto se dovedesc a fi utile pentru mașini, este obligatoriu ca acestea să fie îngrijite corespunzător. Pentru început, trebuie să vă asigurați că ele sunt spălate și uscate în mod corespunzător. În cele din urmă, trebuie să vă asigurați că veţi înlocui covoraşele auto deteriorate imediat cu unele noi.

Fiţi pregătit

Primul pas în înlocuirea unor covoraşe auto este găsirea unui înlocuitor. Spre deosebire de covorul de pe podeaua din camera de zi, covoraşele auto sunt personalizate în funcţie de modelul maşinii. Din fericire există câteva companii care fac covoraşe auto la comandă pentru fiecare maşină în parte.

Înlocuirea covoraşului auto este o sarcină relativ simplă, trebuie să fiţi pregătit să înlăturaţi covoraşele vechi şi să le înlocuiţi cu cele noi.

Cum să vă curățați covorasele auto

Păstrarea covorului în mașină curat poate schimba dramatic interiorul vehiculului. Indiferent dacă aveți o mașină nouă sau conduceți același vehicul de ani de zile, curățarea regulată a covorului autovehiculului dvs. este necesară pentru a scăpa de murdărie, resturi și pete. Curățarea covoraşelor auto nu este dificilă și se poate face în mai puțin de o oră. Următoarele sfaturi vă vor ajuta:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să adunaţi gunoiul care a fost colectat în întreaga mașină. Aruncați orice resturi acumulate în maşină.

După ce ați înlăturat gunoiul din mașină, este timpul să eliminați murdăria și resturile din interior. Folosind un aspirator, puteţi curate fără problem covoraşele auto.

Nişte covoraşe auto vă vor ajuta să economisiți timp, produs, muncă și, în cele din urmă, bani.

Covoraşele auto au avantaje:

~ Se potrivesc perfect la formă şi dimensiunile podelei maşinii.

~ Sunt produse din cauciuc de calitate excelentă, fără miros, plăcut la atingere, foarte bine finisat, rezistent, durabil.

~ Au o margine de protecţie înaltă de 1 cm care împiedică scurgerea apei şi a murdăriei.

~ Impermeabile şi rezistenţe la temperaturi înalte şi joase, la uleiuri şi substanţe chimice.

~ Suprafaţa striată împiedica alunecarea încălţămintei şi reţine murdăria şi apa.

~ Preşul şoferului are întărituri suplimentare în dreptul călcâielor şoferului, locul cel mai expus uzurii.

~ Dacă maşina are prevăzute sisteme de prindere din fabrică, covoraşele au deasemenea prevăzute locaşuri de fixare.

~ Covoraşele au prevăzute pe spate crampoane conice de cauciuc ce împiedică alunecarea şi deplasarea acestora.

~ Urmând conturul podelei, covoraşele sunt împiedicate să se deplaseze, neavând practic spaţiu pentru acest lucru.

 

 

 

Bookmark and Share
Category: Ads | Comments
August 17

Cu ajutorul Infomunca, mi-am gasit jobul perfect

Problema locurilor de munca din Romania este una destul de serioasa deoarece majoritatea angajatorilor cer o anumita experienta iar din aceasta cauza foarte multi tineri intampina multe probleme cand vine vorba de primele job-uri. Salariile nu sunt tocmai cele dorite iar conditiile sunt si acestea destul de vitrege in anumite situatii.

Job InterviuInsa locurile de munca bune chiar si pentru cei la inceput de drum exista poate in numar mai mic si nu trebuie decat sa fi foarte atent atunci cand faci o astfel de alegere, primul pas fiind locul unde ai gasit anuntul. Exista fel si fel de site-uri de specialitate ce prezinta oferte de angajare insa dupa parerea mea Infomunca.ro reprezinta solutia ideala pentru cei care isi doresc sa lucreze intr-un mediu placut si intr-o firma seriosa.

Pe site-ul acestora poti vizualiza o oferta extrem de diversificata pentu locuri de munca Bucuresti sau oriunde altundeva pe teritoriul tarii noastre si nu numai.

In foarte multe cazuri oamenii care au terminat studiile pe un anumit profil, nu reusesc sa isi gaseasca un job in domeniul respectiv la noi in tara asa ca se reorienteza catre firme si companii din strainatate. Cu ajutorul Infomunca.ro vei putea gasi foarte multe oferte de locuri de munca in strainatate bine platite dar si respectate.

In aceasta situatie m-am aflat si eu iar cineva mi-a recomandat Infomunca.ro, deoarece este un site unde se gasesc anunturi numai firme sau companii serioase, este usor de utilizat avand o interfata prietenoasa si extrem de accesibila. Am ales sa imi caut oferte pentru angajari in Germania deoarece am multe cunostinte acolo, cunosc limba si astfel mi-ar fi mult mai usor sa ma adaptez deoarece nu sunt adeptul plecarilor in strainatate.

Pe aceasta cale doresc sa le multumesc celor de la Infomunca.ro pentru ca datorita lor acum duc o viata mult mai linistita pentru ca prin intermediul lor mi-am gasit un job bine platit si care ofera conditii super bune. Atunci cand lucrezi intr-o companie serioasa care isi trateaza angajatii asa cum trebuie, mersul la servici devine o placere in special atunci cand faci ce iti place.

Bookmark and Share
Category: Ads | Comments