June 9

Ajută-l pe Ares!

Salutări prieteni,

Astăzi voi dori să vă împărtășesc povestea lui Ares, copilul unor buni prieteni si colegi în același timp.

ARES! “Așa a fost scris…” cum ne place nouă părinților să credem (Șerban Ana-Maria & Șerban Nicu Valentin)… A fost un copil dorit, este minunea care ne-a schimbat viața începând cu 3 Decembrie 2014 și parcă predestinat i-am ales un nume de luptător fără să știm ce avea să se întâmple mai târziu… S-a născut sănătos și a primit nota 9 la naștere. La vârsta de 1 lună am făcut primul screening auditiv pe care l-a picat dar am zis că este o greșeală… Dupa o săptămână am refăcut testul și din nou același rezultat… tot nu am crezut… Mai ramânea un singur test pe care îl puteam face pentru a afla mai multe detalii – testul BERA însă Ares era prea mic pentru o anestezie generală. 3 Aprilie 2015 a fost ziua cea mult așteptată, ziua testului. Ares împlinea 4 luni! Ne-am trezit încrezători și am mers la clinica pentru test spunându-ne că în sfârșit o să se infirme toate rezultatele negative de până atunci. Însă nu a fost asa… După ore de așteptare a sosit rezultatul, avea să fie cea mai cruntă veste pe care o primeam… ARES nu aude! Din motive genetice se pare, s-a născut cu Hipoacuzie Bilaterală Profundă! Pentru un moment s-a oprit timpul în loc pentru noi… Pentru câteva zile am fost alți oameni și acum suntem alți oameni! Însă mai puternici și mai motivați în fiecare zi să găsim soluții pentru el. De 1 lună și jumătate poartă proteze auditive pentru stimularea auzului și pentru a se obișnui cu sunetele însă singura soluție reală pentru el este implantul cohlear bilateral. Statul decontează implantul pentru o singură ureche iar pentru a 2-a ureche avem nevoie de 25.000 EUR. După vârsta de 10 luni, dar in același timp când ne va veni rândul pe lista de la stat pe care Ares este înscris pentru un implant, vom putea face intervenția bilateral. Noi ne propunem să strângem suma necesară cât mai repede pentru a fi pregatiți atunci când va veni momentul acesta atât de important pentru noi dar mai ales pentru micuțul Ares. Avem nevoie de ajutorul vostru și vă mulțumim încă de pe acum tuturor celor care ne sunteți aproape! Sunteți niște oameni frumosi si speciali! P.S: avem nevoie de voi zâmbitori și pozitivi, nu de tristețe și lacrimi! Noi în fiecare zi ne trezim zâmbind pentru că ARES! :)

Donații se pot face la:

Banca Transilvania

Cont EUR : RO83BTRLEURCRT00G4653801
Cont RON: RO97BTRL01601201G46538XX
Cod Swift: BTRLRO22
Titular: Serban Ana-Maria

Ares-serban-targoviste

Ares are nevoie de ajutorul nostru!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/ARES/897660623625104

Twitter: #HelpAres

 

Haideți să luam atitudine. Eu deja am donat, voi?

Bookmark and Share
January 1

New Year means new amazing things to come

New_Year_resolution[1]
New Year Resolution

(c) womenontheirway.com

Long time no see!

 

So today is the first blank page of a 365 page book. I know I haven’t been active lately here and is not because I didn’t had what to write but I decided to take some time off. Well, it took almost a year but what the hell, at least I haven’t forgot it, right?

To sum up, 2014 was one of a big decision I made and that was to ask her to marry me! It took a while but I worth waiting. Can’t forget that early morning, watching the sunrise in the middle of August. Last year, I stayed much around home, so nothing spectacular to tell about.

New Year means new amazing things to come. I feel it will be an awesome and busy year! I feel it like a new fresh start!

See you soon,

Florin

Bookmark and Share
Category: Daily | LEAVE A COMMENT
February 19

Fă cadou un copac! – Donează 2% din impozit

copacel_martie

MaiMultVerde

15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România. Vrem să ajutăm pădurea să-şi reîntregească familia. Ne ajuți și tu dacă faci cadou celor dragi un copăcel, pe care-l vom planta cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde. Sărbătoreşti astfel nu doar bucuria de a împărtăși cu ceilalți, ci și cu pădurea, pe care o vei găsi tot acolo şi în anii următori.

Pentru a finaliza donaţia, te invităm să alegi una dintre campaniile de mai jos. Deşi toate au acelaşi scop, diferenţa dintre ele este felicitarea pe care o va primi persoana dragă ţie. Aceasta va avea un design uşor schimbat, corespunzător campaniei din care face parte. Astfel, poţi alege dintre campaniile tematice, precum cele de Crăciun sau Paşte, sau pe cele specifice anotimpurilor.

 

Îţi mulţumim!

 

 Completezi declaraţiile 200 şi 230:

  • Dacă ai venituri din salarii, descarcă declaraţia 230 precompletată cu datele MaiMultVerde.
  • Dacă ai venituri din alte surse, descarcă declaraţia 200 precompletată cu datele MaiMultVerde.

 

Află mai multe despre campania “Fă cadou un copac!” de aici.

 

Bookmark and Share