December 28

Fă cadou un copăcel!

Aleatoriu am ajuns pe aseară pe fundeal.ro unde am dat de un link unde puteai să donezi bani  pentru un copăcel în campania sociala FunDeal si MaiMultVerde. Ideea mi s-a părut interesantă așa ca am facut prima mea donație către acest proiect. Este o acțiune de voluntariat.

În aprilie şi noiembrie s-au plantat primii copăcei din campania “Fă cadou un copăcel!”.11.000 de puieţi de stejar, frasin, paltin, tei şi păr corcoduş au fost plantaţi cu ajutorul susţinătorilor MaiMultVerde care au ales să facă un cadou unei persoane dragi şi o donaţie, în acelaşi timp. Detalii despre plantarea Pădurii Sara (numele a fost ales de unul dintre susţinătorii campaniei prin tragere la sorţi) găseşti aici, iar despre a doua serie de copăcei plantaţi la Ploieşti aici.

Mai mult verde

Ce oferi, de fapt?
Un aer mai curat, pentru că fiecare copăcel plantat înseamnă reducerea cantităţii de dioxid de carbon din atmosferă.  Reabilitarea zonelor deşertificate, a celor afectate de inundatii şi alunecări de teren prin acţiuni de împădurire. Oportunităţi de voluntariat pentru mediu şi şansa de a participa la acţiuni de plantare pentru voluntarii MaiMultVerde.

Poţi oferi copaci tuturor prietenilor tăi, donând 10, 30, 50, 100 sau 150 de lei. Voluntarii MaiMultVerde vor planta câte un copac pentru fiecare 10 lei donaţi de tine. Introdu în secţiunea “Informaţii suplimentare” a formularului de comandă numele destinatarului şi adresa de e-mail şi noi îi vom trimite informaţii despre evoluţia copăcelului.

Cine, unde, când va planta copacii?
Puieţii achizitionati din donaţiile realizate în această campanie vor fi plantati de voluntarii MaiMultVerde în primăvara 2012. Echipa MaiMultVerde te va ţine la curent cu zilele si locurile de plantare.

Poţi participa şi tu la plantare!
 

Abonează-te la e-newsletter-ul MaiMultVerde pentru a afla datele exacte şi locurile de plantare şi pentru a te înscrie ca participant la acţiune.

Tags: , ,

Posted December 28, 2011 by Florin in category Uncategorized