January 30

Cu doar 5 Lei le aducem zâmbetul!

Bursa Binelui

Se spune că atunci când cheltuim bani pentru ceilalți suntem mai fericiți ca atunci când cheltuim bani pentru noi înșine. Asta nu o spun eu ci este un studiu realizat în Boston, SUA la Harvard Business School. Să fiu sincer chiar dacă recunosc, sunt o persoană mai zgârcită uneori, este un sentiment plăcut sa vezi bucuria pe fața celui ce primește un cadou din partea mea, fie că este vorba de o suma bani, fie un obiect. Atunci când oferim, dezvoltăm legăturile sociale dintre noi, suntem euforici, avem acea recunoștință față de acea persoană sau grup.

DONÁȚIE, donații, s. f. Contract prin care una dintre părți transmite celeilalte proprietatea unui bun material
fără să primească ceva în schimb; (dexonline.ro)

Bursa Binelui

Chiar dacă nu am avut posibilități financiare mari, întotdeauna când am simțit nevoia să donez bani am facut-o fără părere de rău sau așteptând ceva în schimb. Este ceva ce simți în interior și care te motivează, te îndeamnă să îți ajuți aproapele. Deobicei tind să cred că atunci când ne regăsim cumva într-o anumită situație simți nevoia de a-ți ajuta pe cel de lângă tine.

Când am ales să fac o donație în 99% din cazuri am facut-o online, fie prin plata cu cardul fie prin OP din contul meu curent. Bine, poate sunt eu mai comod de fel și știu că nu oricine are posibilitatea să acceseze astfel de servicii și de aceea e bine să ai alternative. A strânge fonduri financiare online este necesar o mobilizare a unor eforturi în așa fel încât mesajul sa aibă impactul dorit.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Campionatul de Bine, care se desfășoară în perioada 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017, este o competiție pentru atragerea de donații adresată ONG-urilor din România, găzduită, organizată și implementată de Bursa Binelui.

Bursa Binelui

Bursa Binelui

Donațiile în bani reprezintă motorul prin care fundațiile sau ONG-urile din România își pot îndeplini misiunile care și le-au asumat. Și TU poți contribui la fundația pe care dorești să o sprijini.

Cum te simți când știi că ai reușit să ajuți o viață cu doar 5 Lei? Cum te simți când știi ca ai reușit să contribui cu un prânz cald celor 300 de persoane cu venituri mici, copii orfani sau batrâni bolnavi care nu mai au nici un ajutor? Eu unul pot să spun cu mâna pe inimă că mă simt încrezător ca Noi vom schimba lumea din jurul nostru!

 

Florin

Tags:

Posted January 30, 2017 by Florin in category Ads