January 31

Tu cum iubești blogul? Blogal Initiative pentru mine…

Blogal Initiative

Salutare! 🙂

De Blogal Initiative am aflat relativ recent, (Ioana, se aude?! 🙂 ) recent însemnând 1 săptămână, iar de vreo 2 zile am cont activ. Ce îmi place și mă atrage către acest site, pe lângă beneficiile (diverse premii) este comunitatea, faptul că aici poți cunoaște persoane care împărtășesc același hobby, blogul. Încă fiind la început, activitatea mea este destul de redusă însă sunt o persoană perseverentă și ambițioasă care cu siguranță în viitor va deveni unul dintre cei mai activi bloggeri. 🙂

Blogal InitiativeMomentan nu am câștigat nici un premiu deși îmi doresc foarte mult iar pentru aceasta voi face tot ceea ce ține de mine. Serios! Îmi place să citesc bloguri, cărți mai puțin deși încurajez cititul, soția mea fiind o mare cititoare de cărți (în special cele romantice 🙂 ); recunosc mai trag din când în când cu ochiul :).

Particip la campanii pentru că vreau să îmi dezvolt creativitatea, cunoștințele despre anumite subiecte pe care poate nu le-am băgat de seamă îndeajuns de mult până acum sau nu m-au interesat la un moment dat; știi cum se zice, e bine să cunoști cât mai multe, să ai cunoștințe cât mai vaste în domenii diferite, cum spune soția, “trebuie să ținem creierul activ”. Cu toții ne confruntăm zilnic cu diverse probleme prin urmare consider că o „mică gură de aer” pe blog este binevenită.

Sunt convis că de acum înainte mă vor aștepta provocări cărora le voi face față cu sigurață!

Ne vedem în curând…

Tags:

Posted January 31, 2017 by Florin in category Ads