February 25

Cadouri – Când ești în pană de idei

gravare

Știi momentul ăla când vine ziua cuiva și zici mereu „las’ că găsesc un cadou ceva până atunci” și se apropie acel „atunci” și intri în panică deoarece nu găsești nimic interesant? Poate un ceas? Nu!! Ceas i-am luat anul trecut nu mai merge. Un parfum? Ah, asta a fost acum 2 ani, trebuie să vin cu ceva nou și totuși ce să cumpăr? Să iau ceva de îmbrăcat, sincer asta este unul din lucrurile care nu mă pricep sub nici o formă. Nu mă pune sa cumpăr ceva de îmbrăcat cuiva. Poate nu îi place, poate mărimea nu e bună. Hai să nu lăsam loc de interpretări. Eu nu dau nici pentru mine comanda de haine de pe net până nu le probez sau nu-mi sare în ochi ceva ce să-mi placă.

Mai sunt situații când scapi ușor cu un cadou de exemplu unei femei, o trusă de machiaj sau unui bărbat un set de birou pix, stilou etc. Totuși este ceva ce poate deveni previzibil și se poate întâmpla ca sărbătoriul să primeasca același cadou ca al tău și de la altă persoana (now that’s not nice, isn’t it?).

Carti de vizita

 

Căutând pe net firme care fac cărți de vizită (îmi trebuie pentru firma de asigurări pentru care lucrez part-time), am aflat că băieții de la Urban Print se ocupă și cu obiecte personalizate. Ei’ atunci, de ce să nu vin cu o idee unică și să fac un cadou personalizat decât ceva simplu luat din oricare magazin?

 

Tot este ziua unui coleg de serviciu peste câteva săptămâni așa că acum pot lua ceva frumos din timp, fie că mă uit peste câteva modele de agende personalizate unde îi pot grava numele undeva jos în dreapta discret cu litere aurii, fie îi iau o baterie externă pentru smart-phone că doar știm marea problemă a telefoanelor inteligente în ziua de azi.

Pentru băieți primele luni din an sunt cele mai costisitoare, 14 feb/24feb – Sf Valentin/Dragobete, 1 martie – Mărțișor, 8 martie – ziua mamei/femeii, Easter bunny să nu mai zic dacă pe soție o cheamă si Ioana (7 ianuarie) și Georgiana (23 aprilie), te-ai scos :).

Au fost momente, la vechiul loc de muncă (majoritar fete), când mă gândeam de Mărțișor să le comand pixuri personalizate de care să le agăț un șnur. Ce? :) :)  Nu e bună ideea decât kitch-urile alea de pe piață?

Voi ce cadouri luați prietenilor?

Scrieți-mi în comentarii mai jos, chiar sunt curios ce idei v-au venit :)

Tags:

Posted February 25, 2017 by Florin in category Articles