February 1

Când vrei să-l protejezi inteligent cauți specialiști în domeniu

smart-protection

Probabil că ești unul din persoanele care folosește un smartphone / un telefon inteligent și la care ține mai mult la el decât la cel mai bun soț prieten. Când aveam iPhone-ul 4S foloseam tot felul de folii de plastic ce găseam pe piață la acel moment, alegeam varianta cea „clasica” și… cea mai ieftină pentru a-mi proteja telefonul de zgârieturi fine. Am spus fine ca să sune delicat :) Țineam telefonul alături de chei aproape de fiecare dată prin buzunarul blugilor sau prin geanta de umăr… Din păcate ieftin nu era pentru că le schimbam destul de des, la 3-5 săptămâni pentru ca fie se dezlipeau, fie apăreau tot felul de „bule” care mă scoteau din sărite. De când și-a luat și soția iPhone iar eu am devenit pe locul 2 (*insert grumpy face*) noua „jucărie” a trebuit protejată, însă până de curând nu am gasit o folie de calitate sa faca față fondului de ten aplicată în strat subțire :) Glumesc.

Pentru că m-am săturat să tot aștept sa vină din China comanda dată încă din 17 noiembrie anul trecut, comanda care avea intenția să fie un accesoriu cadou pentru telefonul ei prețuit și cum a trecut și Crăciunul și Anul Nou și ziua ei pe 7 Ianuarie, am zis să-mi mai dau o șansă cu Ziua Îndrăgostiților și, pe lângă un cadou pe măsură, să-i caut o folie Premium, ceva de calitate de care să fie mulțumită. După câteva căutari pe google, am dat peste site-ul celor de la smartprotection.ro unde am descoperit 3 categorii de folie de protecție de calitate PREMIUM:

  • tempered_glass_iphone_5Folia Clasic Smart Protection, este compusă din polimeri elastomeri (n.r. polimer sintetic cu proprietăți plastice și elastice asemănătoare cu ale cauciucului natural- sursa dexonline.ro), aceasta devenind aproape transparentă după aplicarea ei pe telefon (vezi aici cum se aplică!);
  • Folia Ultra Smart Protection – aceasta are în compoziția ei sticlă securizată/antișoc de duritate 9H (safir natural), față de 5H foliile normale ex duritate: lamă cutit, foarfecă. Dacă se întâmplă să îți cadă telefonul din mână, folia din sticlă va proteja ecranul de la o eventuală spargere (și știți ce ce costuri implică schimbarea ecranului!), aceasta absorbând șocul.
  • Folia Color Smart Protection, aceasta din urmă fiind dedicată clienților mai pretențioși, unde o pată de culoare este la ordinea zilei.

Mai mult de atât, parcă citindu-mi gândurile :) , aceștia au o campanie cu reduceri considerabile în perioada 10-14 Februarie, cu ocazia Valentine’s Day, așa că pot profita să îi ofer ceva de calitate și la un preț mic!

Consider că cea mai mare utilitate a unei folii este de a păstra ecranul telefonului tau inteligent intact, fără zgârieturi sau mai rău crăpături; apoi este important ca atunci când îl folosești sau urmărești un clip video să nu rămână amprentele pe ecran ce îți va împiedica vizualizarea lui. Dacă folosești telefonul destul de mult ca mine, este practic ca atunci când ești afară în soare, lumina acestuia să nu se reflecte și să nu mai vezi nimic pe ecran. Ești din București și mergi cu metroul, ca “sardinele” în ora de vârf? Nu ai vrea ca vecinul de scaun să se holbeze în ecranul telefonului tău când iubitul/a îți trimite un mesaj mai deocheat :) nu-i așa?

Să mai zic că mai au și Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 85 lei? Mă scuzați dar am fugit să caut ceva frumos. Revin.

banner_smartprotection-min

Tags:

Posted February 1, 2017 by Florin in category Ads