February 4

Cu gândul la vacanță

vacanta

De câțiva ani nu am mai plecat nicăieri de Valentine’s Day, nu pentru că este o sărbătoare venită din afară ci faptul că oriunde vroiai să pleci prețurile explodau pur și simplu și am considerat că nu avea rost să plec special cu ocazia acelei zile. Întotdeauna când îmi planific un buget de vacanță iau în calcul locația și serviciile aferente raportat la preț. Rareori am găsit o ofertă bună de aceea deobicei aleg să-mi creez singur itinerariul până în locația aleasă.

 

De câteva săptămâni tot caut o ofertă convenabilă pentru Tenerife, pentru că îmi doresc destul de mult sa revăd acea insulă însă fără succes. Chiar de anul trecut dacă nu mă înșel, WizzAir a adăugat un zbor direct către Tenerife Sud. Pentru anul acesta, cel mai ieftin am găsit în perioada 8 mai – 19 mai la prețul de 2252 lei pentru 2 persoane cu tot cu bagaj de cală. Acceptam și cu 1 escală însă cele mai avantajoase zboruri aveau o escală de peste 12h chiar și 22h… Acum 3 ani am fost la sfârșitul lunii Septembrie – începutul lui Octombrie si atunci imi aduc aminte ca am dat vreo 3000 lei cu escală cu tot, acum în aceeași perioada prețurile sunt puțin cam mari totuși.

Dacă citește cineva  care lucrează în industrie blogul meu, îl/o rog să îmi găseasca o ofertă pentru perioada Sep-Oct 2017  2p cu bagaj de cala :)  Mulțumesc!

vola.ro

Bookmark and Share

Tags:

Posted February 4, 2017 by Florin in category Travelling