March 30

Colecționează o brățară cu poveste

bratari

De ce prefer lucrurile handmade 

Mereu mi-au plăcut lucrurile făcute handmade în defavoarea celor făcute în cantități industriale, automatizate fără pic de personalitate. Orice aș cumpăra, se vede clar diferența între un produs făcut de un aparat față de unul lucrat manual – de la haine la obiecte de artizanat. Într-adevăr diferența o face prețul final și calitatea produsului.

Cadouri și brățările făcute manual

Chiar dacă la prima vedere poate părea ceva complicat, se găsesc idei și pentru cadouri de bărbați. În afară de ceasuri sau parfumuri de care presupun că te-ai săturat, există și accesorii moderne precum genți, brățări bărbătești, ochelari de soare etc. O brățară o poți asorta și purta la multe ocazii în funcție de culoare, textură sau material.

Bratara RudrakshaAi auzit de brățări Rudraksha autentice? Dacă nu, îți pot spune că fiecare brățară are o poveste în spate. Recent am auzit de această denumire și am făcut câteva căutări să văd despre ce este vorba. Se spune că Rudraksha – în sanscrită, înseamnă “Lacrima lui Rudra” având legătură cu zeul tuturor ființelor vii. Mărgelele sau perlele de Rudraksha se crede a oferi un sprijin bun pentru cei care sunt în mod constant în mișcare și care mănâncă și dorm într-o varietate de locuri. Acest lucru se datorează faptului că acestea ar crea un cocon din energia proprie a purtatorului. Se spune că ar regla tensiunea arterială, vindecă depresia și aduc bogăție și prosperitate pentru persoana care o poartă!

Beneficii

După părerea mea, printre beneficiile cele mai importante ale produselor handmade se regăsesc următoarele:Bratari barbati

– oferirea unei calități ridicate și atenția la detaliu mult mai accentuată;

– produsele făcute manual valorează mai mult, având acel “aer” de autenticitate;

– personalizarea produselor după preferințele cumpărătorului;

– producerea lor consumă mai puțină energie decât o linie de asamblare în masă iar eu, cum sunt genul de persoană care susține mediul înconjurător, prefer întotdeauna această variantă :)

Pentru a crea un produs handmade trebuie să fii creativ, talentat și să transpui prin produsele tale o doză de personalitate. Acest lucru l-am văzut la Simona și Virgil care, acum 6 ani, în excursia lor în Tenerife, din dorința de a împărtășii cu noi ceilalți minunile locului, au creat site-ul bratari-handmade.ro.

Dacă ai mulți colegi la serviciu și se apropie ziua lor de nume, ai putea face un cadou frumos cumpărându-le câte o brățară din sutele de modele afișate pe site iar de la 3-5 brățări în sus ai și transportul gratuit prin curier. La fiecare brățară cumpărată primești deasemenea certificat de autenticitate.

Nu te costă nimic să “arunci un ochi” pe bratari-handmade.ro și vezi care dintre ele te atrage în mod special. În caz că cineva nu știe ce să-mi ia cadou :) eu am pus ochii pe Brațara bărbătească – oNIX cUBE made by Virgil.

Tags:

Posted March 30, 2017 by Florin in category Articles