March 14

Rent a car Otopeni și te poți bucura de vacanță

rent

Vacanța este aici! Bagajele sunt făcute, biletele sunt rezervate și ești gata de zbor. Îți lipsește ceva? Este pașaportul? Ei bine, acela trebuie neapărat să îl ai, dar… te-ai gândit să închiriezi o mașină? Sunt momente atunci când plec în vacanță, călătorind cu avionul unde nu ma limitez doar la locația respectivă, ci doresc să explorez împrejurimile.

Una dintre cele mai mari avantaje în a închiria orice tip de autoturism este comoditatea. Închiriind o mașina înainte de a pleca, poți călătorii către destinația ta de vacanță în ritmul tău, așa că nu o să mai fii legat de tren, avion, programul autobuzelor (acestea putând fi destul de inconfortabile) etc. Trebuie doar să explorezi, improvizezi și să te bucuri te timpul tău liber. Poți să economisești rezervându-ți un hotel puțin mai departe de centrul orașului iar cu diferența să închiriezi o mașină, așa bucurându-te de libertatea de mișcare.

Rent a carÎnchiriera unei mașini permite vizitarea de locuri izolate, trasee ascunse sau restaurante cu o vedere faină, poate imposibil de a ajunge luând un taxi sau un autobuz. Aceste locuri speciale sunt de obicei inaccesibile cu autobuzul. De asemenea, nu există nimic mai bun decât o mașină să fie acolo pentru tine la gară sau aeroport. Atât de confortabil nefiind nevoie de a transporta bagajele la autobuz, tramvai sau metrou, sau să plătești la aeroport taxe suplimentare către taxi. Spune da confortului!

Dacă locuiești în afara României și vrei sa vii în țară de sărbătorile de Paște să îți vizitezi familia; dacă ți s-a stricat mașina și nu ai vrea ca asta să fie o piedică pentru tine; dacă vrei să faci o escapadă la munte și de ce nu și la mare sau poate în Moldova, îți recomand să apelezi cu încredere la serviciile de inchirieri auto Bucuresti pentru a te mișca liber și neapelând la nimeni cunoscut pentru a te face dator (că doar știi cum sunt „prietenii” :) ).

Prețul

Din cauza concurenței între birouri și companii de rent a car Otopeni, acestea oferă de obicei oferte foarte bune și o gamă diversificată de autoturisme disponibile; de la cele mini până la cele SUV sau de lux, depinde de buzunarul fiecăruia. Dacă înainte prețurile erau destul de piperate când venea vorba de a inchiria, acum prețurile sunt destul de bune și reprezintă o alternativă.

Consilierii de la Rent a car Bucuresti te poate ajuta să îți găsești mașina potrivită bugetului sau destinației tale din România, beneficiind de gratuitate la livrarea mașinii în orice locație din capitală.

Ție ce mașină ți-ar place să închiriezi în vacanță?

Bookmark and Share

Tags:

Posted March 14, 2017 by Florin in category Articles