April 2

Paza bună trece primejdia rea

husafolie

Atunci când ne cumpărăm un telefon nou, oricare dintre noi se gândește că noua achiziție trebuie să ne țină un timp îndelungat cu vizite la service cât mai puține sau deloc. Fără a ține seamă de modelul și brandul folosit, trebuie să ne gândim și la modalitatea cum ne întreținem telefonul.

husafolie2De la primul telefon și până în prezent, am folosit elemente de protecție a telefonului. Începând cu primul model de iPhone, pe lângă husă, am luat la cunoștință și utilizarea unei folii pentru a proteja ecranul de scticlă sensibil al aparatului. Folosind aceste două elemente cu siguranță probabilitatea ca telefonul tău să sufere… mici “modificări de design” :) sunt destul de reduse. Mulți dintre noi considerăm că atunci când achiziționăm un telefon scump acesta trebuie admirat de cei din jurul nostru și evităm “echiparea” dispozitivului cu accesorii de acest fel, motivul fiind estetica lui. Mulți dintre noi am regretat.

Din experiență spun că, cu cât ai mai multă grija de un telefon cu atât ceva rău i se va întâmpla mai devreme sau mai târziu; fie că îți scapă din mână când îl scoți din buzunar sau geantă, fie că carcasa lui – deseori din aluminiu, se zgârie la contactul cu diverse suprafețe dure. Am avut situații când, din dorința de a avea o husă cât mai subțire și ieftină de pe piață, să îmi scape telefonul pe ciment sau… mai rău pe scări și acesta deformându-se ușor într-un colț.

holding_phoneDe la Vali, colegul meu de birou, am aflat de magazinul online HusaFolieProtectie.ro de unde și-a cumpărat husă silicon pentru Allview-ul lui la un preț sub cel al pieței. Primul gând a fost că sunt lucruri de o calitate îndoielnică însă când am testat atât vizual cât și manual produsele (tocmai ce îi sosise coletul pentru noua folie de sticlă securizată Allview) achiziționate de la ei, mi-am dat seama că era un accesoriu de calitate. Aici am descoperit că motivul prețurilor mici este lipsa unui showroom fizic iar produsele sunt importate direct, eliminând astfel intermediarii, fapt ce ar ridica prețul final al produselor comercializate.

În prezent dețin doar o husă transparentă la telefon și pentru că am tot amânat achiziționarea unei folii securizate de sticlă, recent am pățit-o să-mi cadă telefonul pe stradă :( cu “norocul” de a nu mi se sparge ecranul. În acel moment mi-ar fi fost de mare ajutor o folie securizată ca a lui Vali de la HusaFolieProtectie.ro. Deh’ învățare de minte. Cum îmi voi proteja dispozitivul meu mobil de aici înainte? Cu accesorii de calitate și la un preț bun.

Întotdeauna m-am dat în vânt dupa chilipiruri și mereu merg pe recomandări decât să fiu primul care “testează” un produs/serviciu anume. Voi cum procedați încercați direct sau pe recomandări?

Tags:

Posted April 2, 2017 by Florin in category Articles