May 9

Chei, telefon, portofel? Ai nevoie de o geantă.

man_sitting_bag

Știi acel moment când vrei să te așezi pe scaun la birou și nu poți datorită faptului că ai buzunarele pantalonilor pline? Ce faci? Păi trebuie să îți scoti pe birou frumos în ordine cheile de la mașină, de la casă, brelocul ăla fain primit cadou de la soție, apoi portofelul (plin de carduri de reduceri decât de bani), telefonul mobil sau telefoanele după caz. Dar ce te faci când ai nevoie să iei cu tine și acumulatorul în caz că te lasă smartphone-ul în cursul zilei și ghici ce, ai rămas fără buzunare! :D  Genți de bărbați este soluția!

E timpul să strigi eliberareee, să lași buzunarele tale să respire și să alegi o geantă de bărbați pe măsura nevoilor tale. Știu, o să zici: aiurea! Doar femeile poartă genți! Află că nu. Chiar dacă femeile își cumpără cel mai des genți, află că bărbații au fost primii care le-au purtat încă din vremuri primitive când aceștia își strângeau lemnele pentru foc. Personal am început să port genți de aproximativ 5 ani, de când mi-am dat seama că lucrurile care le căram cu mine și care îmi erau necesare mai tot timpul, nu mai avea loc efectiv în buzunare sau acestea căpătau un aspect inestetic fiind cu mult în relief. Erau momente când într-o mână țineam portofelul și telefonul iar în cealaltă brelocul de chei.

Consider că pentru bărbați, geanta este o necesitate mai mult decât un moft, acestea fiind atât casual, sport cât și business. Poate pentru unele femei aceasta reprezintă mai mult un accesoriu prin care acestea își pot exprima personalitatea.  Aici vă rog să mă corectați dacă greșesc. :D

Având în vedere că nu îți cumperi o geantă în fiecare zi, îți recomand să alegi una de calitate, să fie din piele, bine compartimentată având loc pentru o agendă (nu știi niciodată când îți vin idei mărețe :) ) și câteva pixuri, iar dacă ești mobil de fel să aiba loc și o tabletă sau un netbook după preferințe și buget. De asemenea este bine venită o bretea detașabilă pentru că la un moment dat aceasta poate deveni destul de grea și vei găsi mult mai simplă purtarea pe umăr sau după gât agățată pe diagonală decât în mână. Ele pot fi atât verticale cât și orizontale. Pe Totul din piele am geanta_umar2geanta_umargăsit câteva modele faine care mi-ar sta bine în colecția proprie :) precum Kristy Coniac sau una simplă verticală ca cele din imaginile de mai jos.

Într-adevăr poate la prima vedere prețul ar fi puțin descurajant, dar ținând cont că produsele sunt din piele și sunt atât de bine finisate zic că să merită prețul, plus că deseori aceștia fac reduceri și poți prinde una la un preț convenabil.

Un pont pentru fete, dacă nu știți ce să-i luați partenerului de viață cadou, vă propun să aruncați un ochi si peste aceste accesorii, poate găsiți ceva ce el își dorește și nu a avut curaj să achiziționeze.

 

Tags:

Posted May 9, 2017 by Florin in category Articles