May 9

Impresii de primăvară SuperBlog 2017 #superbloggerilamare

Probabil că ați observat recent pe pagina mea de facebook că în acest weekend am participat la Gala SuperBlog desfășurată în perioada 5-7 mai la Hotel Aurora în Mamaia unde am întâlnit o gașcă de oameni minunați. Ce este SuperBlog? Este cea mai antrenantă competiție din blogosfera românească (pe care eu tocmai ce am descoperit-o de curând) ce are ca obiectiv să descopere și să susțină noi talente. Într-adevăr nu am avut posibilitatea din diverse motive mai mult sau mai puțin plauzibile să particip la toate cele 18 probe din primăvara aceasta însă mă simt norocos că am avut ocazia să particip pentru prima dată la această întrunire și faptul că am cunoscut mulți oameni foarte talentați.

gala_superblog

În prima zi am ajuns un pic cam târziu adică în jurul orei 22:30 moment în care am aflat de la recepția hotelului că tocmai ce am ratat petrecerea de bun venit. Am zis că asta e, așa că dupa ce m-am cazat am ieșit la o gură de aer pe faleza din Mamaia să văd cum arată in extra sezon. Din păcate era o imagine dezolantă ca după o bombă atomică, un locaș părăsit ce nu se apropia nici pe departe de ceea ce îmi aminteam din perioada verii. A doua zi s-a continuat de dimineață cu o excursie organizată de Diana Slav – Constanta Walking Tour / Constanta La Pas, persoana care ne-a făcut turul Constanței la pas. Chiar dacă vremea a fost puțin capricioasă am reușit să mergem mai departe și să ne bucurăm de ziua de sâmbătă. Seara a urmat Gala unde am aflat care au fost finaliștii editiei de primăvară.

Ce este dupa mine SuperBlog? Ca mulți alții consider că este o provocare. Nu am avut prea mult tangențe în trecut cu blogging-ul dar la insistențele Ioanei am decis să-mi încerc norocul și să încep să scriu. Și nu mi-a părut rău! 🙂 SuperBlog pentru mine reprezintă o comunitate de oameni creativi care au același scop, de a superblog_badgepromova anumite branduri prin spectrul personal. Îmi cer scuze că nu am reușit să scot mai mult de două-trei cuvinte pe scenă datoriă faptului că nu m-am așteptat să fiu invitat pe scenă și nu am fost pregătit cu vreun speech în acest sens.

 

Mulțumesc Claudiei de la Swiss Plan pentru asistență și energia de care a dat dovadă în organizarea Galei, doamnei Mery Mambet, managerul hotelului care ne-a asigurat cazarea gratuită, Farmec pentru cadoul neașteptat și soției mele care a avut răbdarea să mă însoțească dupa o zi grea de muncă. 🙂 Pentru următoarea ediție? Mai mult efort, mai multă ambiție și mai multă inspirație în dorința de a ajunge finalist de SuperBlog! 🙂

florin_in_mamaia

florin_in_constanta

Tags:

Posted May 9, 2017 by Florin in category Articles