June 23

Când au apărut colierele și brățările

Colierele

Toată lumea iubește coliere cu diamante, probabil ca exista foarte putine persoane care nu si-ar dori sa poarte un astfel de colier . Un astfel de colier poate arăta clasic și sofisticat.

Pe măsură ce sunt purtate aproape de inimă, colierele au fost concepute inițial pentru a atrage dragostea și a o întări. Deși acest obicei pe care oamenii il credeau cu tărie cu sute de ani în urmă nu mai este adevărat, colierele care dețin diamante pot atrage încă atenție.

Se crede că, coliere au fost primele elemente de bijuterii care au fost purtate. Credem acest lucru deoarece o construcție sau mai bine zis, structura unui colier de cochilie a fost descoperită în Africa de Sud și poate fi datată în urmă cu 75.000 de ani în urmă. Coliere preistorice, de asemenea, realizate din dinți, oase și gheare animale întăresc această presupunere.

Primul colier de aur a fost realizat în jurul anului 2500 î.Hr. Colierele de diamante sunt o tendință destul de recentă în istoria istoriei bijuteriilor.

De asemenea, pentru cine nu iși permite un colier cu diamante, poate opta pentru un lănțișor cu medalion din aur cu zirconiu sau cristale , niște pietre care înlocuiesc cu succes mult doritele diamante.

Brățări

Ca și coliere, brățările cu diamante pot crea invidia însă cu siguranță pot atrage atenția. Diamantele în orice formă de bijuterii pot fi admirate și iubite de mulți oameni.

De unde a venit numele de “brățară”? Termenul de brățară provine din cuvântul latin “brahile”, sensul brațului. Brățările au fost un element de bijuterii iubit de oameni de mulți ani și pot fi datate înapoi în Egiptul antic din jurul anului 7000IC. Acestea nu erau făcute din diamante, ci din oase și lemn și  care erau purtate pentru a reprezenta chestiuni religioase sau spirituale, cum ar fi brățările scarab, care simboliza renașterea și regenerare.


Posted June 23, 2018 by Florin in category Ads