July 8

Alege Sanito.ro si vei da dovada de profesionalism

Sanito.ro reprezinta unul dintre cele mai mari magazine online dedicate produselor de curatenie din Romania. Pe acest site pot fi gasite produse si tot felul de accesorii pentru mentinerea unei curatenii de calitate, din foarte multe categorii:

 

 • Pachete promotionale
 • Covorase profesionale
 • Capace toaleta cu folie igienica
 • Dispensere/Dozatoare
 • Consumabile hartie
 • Uscatoare maini
 • Uscatoare par hoteliere
 • Sapunuri lichide, spuma si crema
 • Dezinfectanti maini
 • Odorizante camera
 • Detergenti profesionali
 • Produse de curatenie
 • Cosuri Gunoi
 • Aspiratoare si masini curatenie
 • Echipamente persoane dizabilitati

 

Spatiile oricarei afaceri trebuie mentinute curate indiferent de vremea de afara si in acest caz ma refer la podele. Podelele reprezinta probabil suprafata care atrage cele mai multe bacterii si microbi din orice firma sau companie, fiind in contact direct cu exteriorul.

 

Covorasele profesionale sunt recomandate pentru intrerile in cladirile publice, spatii comerciale, aeroporturi, cladiri industriale, fabrici, spatii mediacale, hoteluri sau banci si multe altele. Cu ajutorul celor de la Sanito.ro puteti achizitiona tot felul de covorase pentru diverse intrebuintari cum ar fi:

Podelele trebuie curatate si protejate cu produse profesionale de la detergenti si dezinfectanti pana la covorase dezinfectante. Aceste covorase dezinfectante sunt recomandate pentru foarte multe zone industriale, zone din segmentul alimentar, medical, acestea asigurand o igienizare profesionala a spatiilor si o curatenie de lunga durata. Covorasele special create pentru astfel de situatii sunt confectionate din materiale durabile, foarte rezistente in timp la un grad foarte mare de uzura, fie ca vorbim despre covorasele de interior sau de exterior, protectoare, pentru piscine si asa mai departe.

PRODGAL_1439379254_05-599-octoflexbevelled_situational-350x350

De asemenea este importanta pozitionarea unor covorase exterior, bineinteles la exterior dupa cum sugereaza si denumirea, la intrarile in cladire si astfel oricine va intra sa se poata sterge pe incaltaminte inainte de intrare. Fiind construite din materiale de cea mai buna calitate, acestea sunt facute sa reziste la factorii de uzura externi, si foarte rezistente la trafic intens. Sunt fabricate atat din cauciuc cat si din material textil, fiecare cu avantajele lor. Cele din cauciuc sunt sunt mai bune din puncul de vedere al rezistentei in timp iar cele din material textil, absorb mult mai bine umezeala. Prin urmare, ramane la alegerea cumparatorului in functie de necesitile firmelor.

 

Pentru mai multe detalii cu privirea la tipurile si intrebuintarile tuturor produselor comercializate de Sanito.ro va invit sa accesati site-ul acestora unde veti gasi produse ce apartin de peste 40 de brand-uri cunoscute si utilizate la nivel international.

 

Fara nici o indoiala sau dubiu, pastrarea curateniei la locul de munca indiferent de activitate sau serviciile prestate, este esentiala si implica mai multe riscuri daca nu este facuta corespunzator.

 

In primul rand, din punct de vedere legal, trebuie indeplinite anumite norme de curatenie pentru angajati iar in caz contrar se vor aplica sanctiuni.

 

In al doilea rand posibilii angajati vor opta pentru alte locuri de munca unde le sunt asigurate anumite conditii ceea ce va duce usor usor la scaderea profitului deoarece numarul angajatilor va fi in scadere. De aici mai este doar un pas pana la falimentul firmei, pentru ca angajatii tin practic firma pe picioare si acestia trebuie respectati.

 

In concluzie, pastrearea curateniei locului de munca aduce numai avantaje deci nu exista nici un motiv pentru care acesta nu ar trebuii intretinuta.


Posted July 8, 2018 by Florin in category Ads