September 5

Review – Hotel Arion, Constanța

Salutare,

De câteva săptămâni încerc să-mi fac timp să las o recenzie pentru un hotel in care am stat pentru 4 zile la începutul lunii iulie al acestui an. De ce m-am hotărât să fac asta? Pentru că vreau să fiu sincer si să pot oferi informații realiste asupra unor locații pe care eu le vizitez, asta pentru ca și alții să știe la ce să se aștepte.

Hotel ArionEste vorba de Hotel Arion *** din Constanța. Inițial am zis că nu mai merg ever pe litoralul românesc dar am zis să-i mai dau o șansă, regretând ulterior. Ok, deci am stat 4 nopți pentru care am plătit 650 Lei / 140 € (162 lei/noapte) pe la încept de iulie.

Camera este de dimensiuni medii, are șifonier, birou/măsuță machiaj, tv (cu tub), chicinetă, seif, A/C, mini frigider, iar pe jos gresie peste tot.

Are chicinetă. Să nu considerați chicineta un plus ceva, pentru că aceasta nu are nimic cu care să gătiți sau în ce să mâncați. Nu are tacâmuri, nu are vreo tigae / oală în care poți prepara ceva so dacă vreți să preparați de mâncare, veniți cu ustensilele de acasă. Pachetul a fost cu mic dejun inclus (în fiecare zi aceeași mâncare și nu prea diversificată: ou, hot-dog, 1 fel de șuncă presată, roșii , castraveți, brânză, unt si un fel de cereale cu lapte si 2 feluri de sucuri naturale). Are și o hotă prin care intră în cameră mirosul de țigară al turiștilor cazați la etajele inferioare.

Are aer condiționat care funcționează din fericire, însă de undeva cumva curge apă din el direct în pat (yey!) poate că este cu duș inclus, nu am intrebat. Penultima dată când am mai fost aici, curgea pe televizor iar când le-am zis ca se scurge apa pe TV, au zis ca nu-i problemă ?!? Mergem mai departe.

Ușa de la baie nu se inchidea, era un fel de usă din PVC foarte slab calitativ.

Curățenia în cameră. Aici trebuie să povestesc că a doua zi când ne-am întors de la plajă am găsit ușa larg deschisă, menajera spunându-ne că face curat. Hotel ArionZic ok, super, deci în fiecare zi se face curat aici. De fapt nu s-a făcut, uitase până să ne cazăm să curețe camera iar acum doar a împrăștiat cu mopul mizeria de pe jos și a lăsat-o să se usuce. A fost prima și ultima dată când a mai intrat cineva la noi în camera. Aveam doi saci menajeri plini cu gunoi, plus multe sticle goale pe blat. Nimeni nu le-a luat. Nu mai zic ca nu au schimbat prosoapele, deci dacă le lăsam pe jos pentru a fi schimbate , ghici ce, tot acolo le găseam. Din discuția cu câțiva vecini, se pare că era contra cost să vină să îți mai faca curat în cameră…

Locația hotelului nu este tocmai aproape de centrul orașului ci la vreo 8 km depărtare (20 minute cu mașina sau 1h de mers pe jos).  Practic nu poți merge la plajă fără mașină. Parcare există dar dacă pleci cu mașina și te întorci la mijlocul zilei sunt șanse mari sa nu mai prinzi loc liber.

Recomandări pentru hotel: Mi-aș fi dorit ca personalul hotelului (recepția) să fie puțin mai implicați și să bage clientul în seamă când intră sau iese din hotel – aici nu s-a întâmplat. Nu ar fi greu să întrebe noii veniți dacă totul este în regulă cu cazarea, poate unii sunt prea simțiți ca să înceapă să le facă scandal și acceptă anumite lucruri cu promisiunea ca nu se vor mai întoarce la acel hotel. Măcar la 2 zile să se facă curat în camere sau cel puțin să se schimbe prosoapele / aruncat gunoi (mai ales având o chicinetă!). Sa diversifice mâncarea. Să ajusteze prețurile.

Nota 2/5

Succes!

Ads inserted with google adsense plug and play

Tags: , ,

Posted September 5, 2018 by Florin in category Review