October 4

Tehnologie în fiecare colț al casei

periuta_dwinSunt un pasionat al tehnologiei de orice fel. Am o gramadă de aparate și gadget-uri pe care le folosesc în aproape orice moment al zilei. Mi-am cumpărat computere și telefoane de ultimă generație și îmi place să dețin controlul absolut. Am diverse aplicații care mă ajută să controlez, de la distanță, centrala electrică și alte dispozitive din casă. Consider că, a cumpăra astfel de obiecte este o dovadă că suntem de acord cu progresul și dorim sa ne detasăm, cât mai mult, de vechile cutume și să îmbrățișăm noul ev al omenirii.

Însă, pentru a avea obiecte de calitate, trebuie să acordăm, întotdeauna, o atenție deosebită magazinului de unde cumpărăm produsele. Indiferent dacă este vorba despre televizoare, electrocasnice sau simple periute si irigatoare electrice, am ales, de când s-a deschis, magazinul online Dwyn. Acesta este un magazin specializat în comercializarea unor astfel de produse. Pe site-ul Dwyn, puteți găsi o gamă diversificată de obiecte utile pentru casă sau pentru uzul personal. Și pentru că, așa cum spuneam, îmi place să am totul de ultimă generație și tehnologizat, ultima achiziție de la acest magazin a fost o periuță electrică. După ce am studiat bine oferta, mi s-a părut că cea mai potrivită pentru mine este o Perie de dinti electrica Philips HX6932/36 Sonicare FlexCare. Este o perie de dinți care folosește o tehnologie avansată. Aceasta curăță în profunzime atât diții cât și gingiile. Periuța de la Philips, Sonicare FlexCare, îndepartează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană față de alte periuțe. Pachetul achiziționat conține 3 moduri, 2 capete de periere, 2 mânere, sterilizator UV pentru capul de periere. De asemenea, aceasta este proiectată pentru a ajunge in locuri greu accesibile și are un program special pentru pornire ușoară, astfel încât utilizatorul să se poată acomoda cât mai bine cu această periuta.

Recomand magazinul Dwyn pentru pordusele cu o tehnologie avansată, de calitate, la prețuri accesibile, dar și pentru profesionalismul cu care își tratează fiecare client și fiecare comandă în parte.


Posted October 4, 2018 by Florin in category Ads