November 18

Camioane second-hand la prețuri avantajoase!

Camioanele reprezintă poate cel mai important mijloc de transport pentru industria transporturilor, cel puțin pe distanțe mai scurte. Acestea parcurg zilnic sute de kilometri și bineînțeles că trebuie întreținute corespunzător, cu revizii la zi și piese de schimb, uleiuri și filtre de cea mai bună calitate.

 

Orice firmă de transporturi trebuie să acorde o atenție deosebită mașinilor pe care le folosesc astfel încât să își poată duce la bun sfârșit contractele în mod constant și la timp. În cazul în care ești la început de drum sau te gândești să îți deschizi propria firmă de transporturi fie ea și cu 2 sau 3 camioane, trebuie să îți faci calculele foarte bine înainte de a te avânta deoarece achizitionarea unor camioane noi sau second este o treabă destul de serioasă și costisitoare.

 

Dacă te numeri printre cei care își doresc acest lucru dar bugetul nu îți permite achizitionarea vehiculelor noi, există și varianta celor second hand care îți poate aduce chiar foarte multe avantaje. Prețurile acestora sunt cu mult mai mici chiar și în cazul camioaneloScaniar cu puțini kilometri.

 

Camioane.Scania.ro este cea mai bună soluție pentru a-ți achiziționa camioane second hand fie cu banii în mână, fie în rate sau poți chiar închiria. Aici vei putea găsi atât camioane MAN, cât și camioane DAF, Mercedes, Renault, Volvo, Kogel sau camioane Iveco, toate acestea fiind comercializate de dealeri serioși care prezintă camionul exact asa cum este el și bineînțeles la prețul corect în funcție de starea estetică, tehnică, km, anul fabricației, dotări și așa mai departe.

 

După cum am precizat, poate cel mai mare avantaj în cazul acestor camioane second, este prețul care este extrem de avantajos iar dacă vei cumpăra de la dealerii Camioane.Scania.ro vei beneficia de mașini sigure din orice punct de vedere, interesul acestora fiind focusat pe nevoile clienților care iși doresc bineînțeles să plătească prețul corect atât în cazul unui camion impecabil cât și în cazul unui camion care poate mai are anumite probleme.

 

Pentru mai multe detalii despre vehiculele comercializate de aceștia, accesează site-ul iar dacă ești în căutarea calității cu siguranță aici vei gasi exact ceea ce ai nevoie iar pe lângă camioane, poți găsi foarte multe oferte și pentru cap tractor ori semiremorci.


Posted November 18, 2018 by Florin in category Ads