November 16

Cine este Fabrica de Firme?

În România, este imposibil să nu te lovești, cam pentru orice acțiune, de birocrație. În special dacă vorbim despre antreprenori, aceștia vor avea nevoie de foarte multe documente și aprobări, pentru infiintare PFA, SRL sau o schimbare sediu social. Tocmai de aceea, a luat naștere Fabrica de Firme, formată dintr-o echipa de consultanți și consilieri juridici și comerciali, care vor sfătui și vor ajuta fiecare client în parte, în funcție de problema sau situația pe care trebuie să o rezolve. Inclusiv pentru cei care au nevoie de inregistrare marca OSIM sau înregistrarea unui brevet, Fabrica de Firme poate fi de folos.

Fabrica de FirmeEchipa este alături de antreprenori încă de la început și, dacă aceștia doresc, îi poate consilia și după ce și-au deschis firma. Astfel, această echipa susține mediul de afaceri românesc, fiind conștientă de importanța antreprenorilor și a dezvoltării mediului de afaceri din România. Prin acest act, economia țării va crește considerabil. Fiind conștienți de cât de dificile sunt procedurile, Fabrica de Firme îi ajută pe cei ce sunt la început de drum, și nu numai, cu întocmirea dosarului, redactarea anumitor documente, depunerea dosarului, ridicarea dosarului și înmânarea către client.

Totul se rezolva rapid, fără probleme și toate acestea datorită celor 10 ani de experiență ai Frabricii de Firme. În plus, aceștia au ajutat la înființarea a peste 10000 de societăți.

Pentru a beneficia de serviciile lor, trebuie să intrați, mai întâi în contact cu ei și să stabiliți o întâlnire la sediul firmei din București. Aceștia vă vor spune exact cum trebuie să procedați. Se va achita, desigur, un onorariu modic, plus taxele de Registru.

Echipa tratează cu profesionalism și maximă seriozitate fiecare caz în parte. Acordă o deosebită atenție detaliilor și ia în calcul fiecare posibilitate și situație. Se implică cu totul în întreg procesul intreprins, având ca scop satisfacția clientului. De aceea, mulți dintre clienți rămân fideli și după ce iși deschid firma, dorind să colaboreze mai departe cu echipa și pentru alte servicii. Astfel, trebuie să știți că aceștia oferă și serivicii de contabilitate (salarizare, evidență contabilă) sau juridice complexe (litigii civile, comerciale, recuperări creanțe etc).


Posted November 16, 2018 by Florin in category Ads