November 20

Lovebuz.ro vinde produse menite sa aduca fericirea in dragoste

Orice s-ar spune, dragostea platonica este frustranta. Adevarata implinire vine atunci cand trupul si sufletul a doi parteneri se afla pe aceeasi lungime de unda si cei doi se pot bucura in voie unul de corpul perfect al celuilalt (chiar daca nu este perfect, iubirea idealizeaza intotdeauna).

Totul incepe cu saruturi pe furis, cu imbratisari calde urmate de nopti pline de insomnii. Oamenii se iubesc si nu pot sa stea despartiti mai multe zile. Daca inca nu au ajuns la intimitate, se dezbraca din priviri, se ating incercand sa ghiceasca forme si nu pot dormi noptile.

Lovebuz.ro este un sex shop online  preocupat sa dubleze fericirea celor care se iubesc si sa suplineasca momentele acelea in care nu se sincronizeaza  si nu merg toate cum doresc protagonistii.

Nerabdarea de pilda ii determina sa treaca peste cea mai importanta etapa si atunci se impune sa foloseasca lubrifianti  pe care mai intai trebuie sa ii cumpere. Un lubrifiant pe baza de apa nu are efecte daunatoare, ci dimpotriva este fara parfum, cu gust neutru si amplifica satisfactia de ambele parti.

Lubrifiantul nu lasa graba sa strice treaba…

Pe site-ul oficial al magazinului gasiti o multime de produse menite sa va ajute sa atingeti piscurile fericirii de fiecare data cand va daruit unul altuia. Gasiti aici vibratoare realistice si bile anale de diferite forme, marimi si culori, important este ca aceste jucarii ajuta la desavarsirea intimitatii dintre parteneri, fiindca nimeni nu va sti vreodata in ce consta jocul lor erotic.

Aceste jucarii erotice va ajuta, cand doriti sa daruti totul, dar puterile va sunt limitate. Partenerul va intelege acest lucru din momentul in care il chemati sa ii aratati produsele de pe site si il rugati sa isi aleaga ceea ce ii place.

Viata sexuala implinita mentine armonia in cuplu, iar daca se desfasoara protejat, in afara cuplului, partenerii isi recapata increderea in ei insisi, sunt mai echilibrati si mai multumiti.

Nu intamplator un mare romancier a spus ca:”Daca dragoste nu e, nimic nu e!”

Dragostea ne salveaza de la disparitie si ne face dependenti unul de celalalt la modul sublim.

Recomand magazinul care va dubleaza portia de fericire si care merita toata aprecierea pentru ca s-a gandit sa ajute oamenii sa se simta speciali, impliniti, intimi cu cei pe care ii iubesc.


Posted November 20, 2018 by Florin in category Ads