November 21

Protejează-te pe tine și pe cei dragi cu ajutorul anvelopelor de iarnă potrivite!

Fie că este vorba de anvelope de vară, iarnă sau all season, acestea trebuie atent alese și trebuie să fie de calitate deoarece comportamentul mașinii în special la drum lung și la viteză mare poate fi influențat în bine sau în rău.

 

Niște anvelope de calitate vor putea face mașina mult mai stabilă în special pe viraje, vor rezista mai mult la uzura si vor ajuta în special din punctul de vedere al distanței de frânare. Sezonul rece s-a lăsat pe mai toată țara iar in cazul unor anvelope de iarna, treaba este mult mai serioasă din pricina faptului că este nevoie de acestea, datorită aderenței mult mai sporite pe gheață sau zapadă față de cele de vară.

 

Anvelopele de iarnă sunt realizate dintr-un material ceva mai moale care se mulează mult mai bine pe carosabil și partea de rulare este desenată în așa fel încât roțile să nu patineze la cea mai mică încercare de plecare de pe loc când mașina este staționată pe o suprafață înghețată.

 

După cum toată lumea știe, printre cele mai bune cauciucuri atât deCauciucuri iarnă, vară sau all season se numară anvelope Michelin și anvelope Continental iar dacă încă nu ai trecut la cauciucurile de iarnă intră pe site-ul celor de la Anvelo-One.ro unde vei avea de unde alege.

 

Pe site-ul acestora vei găsi o gama foarte variată de anvelope, numai bune pentru a îți încălța mașina pentru sezonul rece la prețuri accesibile. Produsele sunt 100% de origine și noi și dispun de garanție de până la 36 de luni în funcție de fiecare producător în parte.

 

În urmă cu două săptămâni am comandat și eu de pe acest site un set de anvelope pentru iarnă și am beneficiat de transport gratuit, de care și tu vei beneficia în cazul în care comanda cuprinde 4 sau mai multe cauciucuri. Produsele au fost exact cele descrise pe site iar serviciile de curierat au fost foarte rapide astfel că seara a doua zi deja stăteam la rând la vulcanizare pentru înlocuirea cauciucurilor.

 

Recomand cu toata încrederea acest magazin pentru anvelope și alte accesorii auto și țineți cont de calitatea cauciucurilor puse pe autoturism deoarece aceastea vă pot salva viața.


Posted November 21, 2018 by Florin in category Ads