December 17

Un telefon frustrat si un posesor nervos

Sarmanul telefon! Privea cu jind cum celelalte telefoane aveau care mai de care hustelefon1e a7 2018 elegante numai lui ii picau stropii de ploaie in ochi. Ii era frig, nu mai vedea bine, iar la comenzi raspundea ezitant. Abia se incarcau paginile, iar cand posesorul sau initia un apel, acesta era anulat din start.

Of, cand esti dezbracat si iti este frig si este multa umezeala in jurul tau parca iti dispare putin cate putin si memoria! Nu mai gandesti si nu mai reactionezi cum trebuie.

Ochii telefonului admirau husele si carcasele din silicon ale telefoanelor prietenilor stapanului sau si ofta. Ofta prelung, dar nimeni nu il auzea. Se gandise la ultimul avertisment, sa intre in greva generala, pana cand stapanul sau se va indura sa ii cumpere si lui cel putin o husa de 25 de lei sau una de 30!

Oare stapanul lui nu stie ca magazinul de accesorii prezentat mai sus comercializeaza numai produse de top si ca aprovizioneaza peste 170 de magazine de profil din tara?

Ei, da stapanul este nervos ca telefonul sau nu pare nou cum sunt cele ale prietenilor, desi le-au cumparat in acelasi timp, dar au intrat in club contakt si au primit 50 lei pentru orice comanda de peste 100 lei, iar oferta este valabila pana la 1 februarie 2019.

In loc sa fie nervos ca dispozitivul sau este afectat de temperaturile scazute, de precipitatii si de socuri, mai bine ar comanda

huse samsung galaxy a7 2018 fiindca toate modelele sunt elegante si utile, iar telefonul va arata ca nou cu accesoriile uni din silicon. Placute la atingere, ele atenueaza socurile de orice fel: zgarieturile facute de unghiile ascutite sau de obiecte taioase puse in dezordine prin geanta, contactul cu suprafete dure in cadere sau aruncare, petele de suc sau de cafea scapate din greseala pe ecran.

Unghiile suspicioase ale iubitei sau sotiei pot fi foarte nervoase si pot apuca neglijent telefonul, cand suna insistent, iar proprietarul nu este de fata…

Un telefon fara husa sau fara carcasa este frustrat si vulnerabil, in timp ce posesorul sau devine foarte nervos cand vede ce urat s-a facut telefonul sau si cat de incet raspunde la comenzi.

Doar 25 de lei desparte un telefon protejat, care arata ca nou de unul zgariat si plin de pete. O husa pusa la timpul potrivit pe dispozitiv mentine viteza de reactie a acestuia si conserva aspectul impecabil de la cumparare.

Comenzile plasate pana pe 20 decembrie, 2018 sosesc rapid, asa ca vei avea ce le pune sub brad celor dragi, daca te-ai gandit sa le cumperi huse si carcase pentru telefoanele lor.

In stoc sunt 7 modele deosebite de huse a7 2018 huse samsung galaxy , de culori diferite ca fiecare posesor de telefoane sa isi aleaga in functie de gustul sau pe cele negre, aurii, argintii, albastre sau rosii.

Comanda acum mai multe huse pentru telefonul tau ca el sa nu mai fie vulnerabil si frustat, iar tu nervos!


Posted December 17, 2018 by Florin in category Ads