March 25

Glucometrul Contour Plus ONE de ajutor in controlul diabetului

Este crucial ca persoanele care au diabet sa isi verifice regulat glicemia pentru a reduce riscul aparitiei complicatiilor si pentru a tine la distanta simptomele neplacute ale hipo/hiperglicemiei. Acest control ajuta la stabilirea dozei de insulina sau a tratamentului meglucometrudicamentos, la programarea meselor sau a exercitiilor fizice. Orice abatere a unei persoane cu diabet de la un stil de viata sanatos poate costa enorm, inclusiv viata.

Pentru un control cat mai eficient al diabetului este important ca persoanele care se confrunta cu aceasta boala sa detina un dispozitiv de masurare a glicemiei precum Glucometru Contour Plus ONE. Acesta se foloseste impreuna cu teste Contour Plus (bandelete de testare) si ace Microlet. Atat glucometrul, cat si celelalte accesorii pot fi achizitionate de pe site-ul www.onlinefarmacia.ro. Aici, cei interesati pot descoperi pretul glucometrului sau teste glicemie Contour Plus pret, dar si alte solutii pentru controlul diabetului precum dispozitivul i-Port Advance™ si suplimentul alimentar Diabil.

Cu doar 165 de lei nu mai este nevoie ca pacientul sa se deplaseze la spital si sa astepte ca un cadru medical sa masoare nivelul glicemiei, ci isi va masura singur glicemia ori de cate ori are nevoie, chiar acasa sau la locul de munca. Este recomandat ca persoanele cu diabet sa isi verifice valoarea glicemiei de mai multe ori pe zi: inainte de a manca si la doua ore dupa masa, seara inainte de culcare, inainte de luarea tratamentului si dupa administrarea acestuia.

 

Glucometrul Contour Plus ONE este precis si simplu de utilizat, avand la baza tehnologia MultiPulse. Acesta este integrat in aplicatia mobila Contour™ DIABETES ce poate fi descarcata gratuit atat pe Android, cat si pe iOS. Aplicatia preia datele oferite de glucometru si afiseaza un grafic cu variatia in timp a glicemiei, ceea ce va ajuta pacientul sa inteleaga modul in care activitatile zilnice influenteaza diabetul.

Acest dispozitiv de masurare a glicemiei nu este necesar doar persoanelor cu diabet, ci si celor care tin la propria sanatate si la sanatatea celor dragi. Asa cum in fiecare casa este important sa existe un tensiometru, la fel de importanta este prezenta si folosirea unui glucometru.


Posted March 25, 2019 by Florin in category Ads