March 21

Iepurasul vine cu carti de copii illustrate la universenciclopedic.ro

iepuras

Mai este o luna si cei mici il vor astepta pe Iepuras. Chiar daca de obicei acesta vine cu hainute, prichindeii se asteapta sa mai primeasca si altceva pe langa, cum ar fi o jucarie sau chiar o carte. In ultimii ani, cartile cu tematica au inceput sa devina din ce in ce mai populare. De Craciun sau de Paste, cei mici se asteapta sa citeasca sau sa le fie citite povesti amuzante despre aventurile personajelor ce joaca un rol deosebit in aceste sarbatori. Deci, de Paste trebuie sa le oferim in dar carti pentru copii cu Iepurasul. Site-ul universenciclopedic.ro este locul in care parintii vor gasi, de fiecare data, carti copii deosebite, cu sau fara o tematica anume. Volumele disponibile aici sunt la cele mai mici preturi, unele dintre acestea fiind editii limitate. La univerenciclopedic.ro poti gasi cele mai frumoase povesti pentru copiii mai mici sau mai mari, gata sa ii poarte in lumi minunate, alaturi de personaje simpatice si amuzante.

 

Printre cele mai recomandate titluri de carti de povesti ilustrate cu Iepurasul, amintim:

 

  1. Iepurasule de Paste, ia-ma cu tine. Este o carte recomandata copiilor cu varste de pana la 5 sau 6 ani. Povestea ilustrata evidentiaza Iepurasul cel dragalas, care este pregatit pentru sarabatoarea de Paste. Acesta si-a luat carutul si se pregateste sa imparta oua colorate. Insa, va avea parte de cateva aventuri pentru ca un card intreg de gaini va dori sa il insoteasca. Pe drum, Iepurasul si gainile se vor intalni cu alte personaje. Mai multe, vei afla chiar din carte.

 

  1. Unde esti, iepurasule de Paste? Este o carte care face parte din aceeasi colectie cu cea prezentata mai sus. Acelasi iepuras simpatic dispare si nu mai are cine sa aduca ouale colorate. Toata lumea se intreaba unde este. O fi oare in gradina de legume? Ori il vor gasi in pajistea plina de flori? Cartea ii va ajuta pe micuti sa descopere unde este iepurasul de Paste si sa inteleaga obiceiurile sarbatorii.

 

  1. Iepurasii descopera primavara. Este vorba despre doi iepurasi, Topaila si Pufulina, care se bucura de primele raze calde ale soarelui. In plus, sunt extrem de fericiti ca a venit primavara. Insa, cei doi iepurasi nu reusesc sa il gaseasca pe taticul lor care se pare ca de Paste are foarte multa treaba.

 

Acestea sunt doar cateva titluri din multitudinea de povesti de pe site. Intra si tu si comanda din timp cea mai frumoasa poveste pe care Iepurasul i-o va aduce puiului tau!


Posted March 21, 2019 by Florin in category Ads