April 17

Orice s-ar intampla cu firma ta, apeleaza la Fabrica-de-firme.ro!

Din momentul in care iti incolteste afacerea in minte, apeleaza la persoane care cunosc legislatia si se ocupa de infiintare firme, PFA si ONG pentru cei care doresc acest lucru.

logo-fabrica-firmeCei mai indicati sunt salariatii firmei Fabrica-de-firme.ro care in cei 10 ani de acitivitate au infiintat peste 1 000 de firme de succes si au consiliat antreprenorii, cand au trecut prin perioade extrem de dificile din punct de vedere economic. Clientii sunt 100% multumiti de serviciile lor si prin intermediul lor puteti obtine:

  1. Suspendare activitate firma. In momentele in care nu mai ai fonduri de investitii sau mana de lucru, treci printr-o perioada critica, fiindca ai pe cineva foarte bolnav in familie, pe care trebuie sa il ingrijesti, recurge la acesta strategie, sa nu pierzi totul! Doar o perioada scurta de 1-3 ani. Nu este nevoie sa te duci tu cu actele la institutiile statului care acorda suspendarea activitatii, fiindca ei vor face toate drumurile pentru tine!
  2. Gazduire sediu social Bucuresti. Daca in trecut circula in lume zicala:”Toate drumurile duc la Roma”, parafrazand putem spune ca: “Toate drumurile duc la Bucuresti!”

Afacerile mari de milioane de euro, dar si cele micute se fac acolo unde se afla oameni cu bani si unde se obtin cele mai mari salarii din tara. In capitala vin si multi straini care pot deveni parteneri seriosi de afaceri sau clienti.

  1. Cesiune parti sociale intre asociatii care nu mai pot lucra impreuna din diferite motive.
  2. Servicii de contabilitate de calitate premium. Este foarte bine ca firma care se ocupa de infiintare, de schimbare sediu social, cesiune sau majorare capital poate la fel de bine sa tina si contabilitatea.
  3. Servicii juridice, in cazul in care aveti probleme de acest fel.
  4. Consultanta gratuita. Cu asta ar fi trebuit sa incep, fiindca este deosebit de utila. Sunt momente in care ai nevoie de un sfat dat de profesionisti, fiindca si prietenii ti-l pot da, dar nu cunosc legislatia si nu stiu sa actioneze, cum ar trebui.

 


Posted April 17, 2019 by Florin in category Ads