September 8

Ce spune oja pe care o folosești despre tine?

Ești un roșu sexy? Sau un roz? Sau poate un negru îndrăzneț? Cert este că, indiferent dacă pui oja pe unghii si creezi  o scânteie sau lasi unghiile naturale, acestea pot spune multe despre o persoană.

Iată scorul dintre geniile de psihologie a culorilor de la Pantone, care explică modul în care alegerea ta de lac de unghii ar putea face această primă impresie pentru tine.

Roșu

Lacul de unghii roșu este declarația supremă a glamourului – o culoare îndrăzneață, care vorbește despre pasiune, foc și încredere. Te marchează ca fiind cineva îndrăzneț, dramatic, care iese și nu se îndepărtează de lumina reflectoarelor. Jucați-vă cu această nuanță când doriți să vă prezentați partea diva!

Portocaliu

Această culoare tropicală veselă este populară printre femeile care sunt creative și iubesc căldura verii. Sunt generoase, își fac prieteni cu ușurință și sunt pe primul rând la rând pentru orice fel de distracție.

Galben

Galbenul este asociat cu soarele și căldura. În plus, este imposibil de ignorat. Femeile care accesorizează cu un lac de unghii Maya galben punchy tind să fie spontane, extrovertite și boeme, cu un simț al stilului unic.

Lavandă

Nuanțele mai moai de violet, cum ar fi lavanda și liliacul, sunt grațioase și colectate – îndreptându-se către o personalitate feminină, fără a fi în mod excesiv.

Violet

Oamenii creativi sunt atrași de această combinație complexă de albastru și roșu – purtând-o pe unghii arată că ești încrezător, artistic, individualist și nu îți este frică să iesi în evidență din mulțime.

Roz pal

Unghiile moi roz pal aparțin cuiva care este liniștită (sau nu dorește să iasă în evidență) și tanara, fără a fi obraznică. Femeile care optează pentru această nuanță sunt îngrijite impecabil, făcând din aceasta culoarea perfectă pentru profesioniștii în carieră.

Roz cald

Chic, sexy, îndrăzneț și jucăuș … roz fierbinte este asociat cu distracție și spontaneitate. Trebuie să fii un suflet încrezător pentru a purta această culoare feminină, deoarece este îndrăzneț și atrăgător.

Burgundia

Adânc și întunecat, la fel ca vinul pentru care a fost numit, lac de unghii burgundy este șic, la modă și indică o personalitate zgârcitoare care apreciază o provocare bună.

Verde

A merge „verde” cu lacul de unghii emană pământeală și spunk. Este o culoare puternică și are multă putere, ceea ce o face cea mai bună alegere pentru femeile care au un sentiment de aventură și nu se îndepărtează de alegerile riscante.

Albastru

Uitați de orice asociații liniștite – atunci când purtați ca un lac de unghii, albastrul nu este pentru cei slabi de inimă. Este distractiv și experimental, dând impresia că trăiești un stil de viață plin de adrenalină, plin de emoție constantă. Pe scurt, lac de unghii albastru spune lumii că ești tanar, distractiv și dispus să încerci lucruri noi.

Tags:

Posted September 8, 2020 by Florin in category Ads, Uncategorized