January 30

About me

I am neither especially clever nor especially gifted. I am only very, very curious.

 

 

Salutare! Numele meu este Florin Filipescu, am 32 de ani și locuiesc în Târgoviște unde și lucrez. Am absolvit Facultatea de Relații FullSizeRenderInternaționale și Studii Europene în 2009 iar din 2010 și până în prezent lucrez in domeniul financiar.

Am creat blogul din Ianuarie 2011 pentru timpul meu liber însă din diferite motive mai mult sau mai puțin importante nu am avut ambiția necesară la acel moment. Din Ianuarie 2017 încerc să scriu constant din domenii diferite precum călătorii, info financiare, filme și nu numai.

Ca blogger, mă implic și scriu în anumite campanii în care cred. Au fost situații când am promovat anumite companii sau produse ale lor fără a avea așteptări. Sper ca prin ceea ce scriu să pot ajuta cititorii cu informații relevante din diverse arii de interes.

Am colaborat și colaborez în continuare cu totuldinpiele.ro, ghidtenerife.ro, husafolieprotectie.ro, bratari-handmade.ro, caroli.ro, depozit-online.ro și mulți alții.

Recent a început să mă intereseze floricultura 😀 deci să nu vă surprindă dacă uneori o să încep să scriu de plante și flori.