Save The Date

Felicitări, v-ați logodit! Deși există o mulțime de lucruri care sa vă țină ocupați în acele zile precum împartășirea veștilor bune către familie și prieteni, căutatul de locații și bugetul nuntii, un aspect important este și momentul în care afișați anunțul Save the date pe paginile de socializare ale voastre.

Ce este Save the date?

Definiție: Save the date servește ca un anunț oficial al datei și locației nunții tale, mai exact anunță oaspeții că vor fi invitați la sărbătoare.

În timp ce majoritatea prietenilor și familiei voastre au auzit deja despre logodna voastră și poate chiar au o idee despre unde și când va fi nunta, aceasta pre-invitație este totuși importantă, deoarece poate anumiți invitați vor trebui să facă rezervări de călătorie și/sau de hotel.

Când facem anunțul public?

Ca regulă generală, este o idee bună să postați anunțul Save the date cu patru până la șase luni înainte de nuntă sau chiar mai devreme dacă plănuiți o destinație care necesită aranjamente de călătorie mai extinse. În general, oferindu-le oaspeților o atenție anticipată crește probabilitatea ca aceștia să poată participa.

Le putem trimite prin e-mail?

Cu tehnologia care există în zilele noastre, invitația se poate trimite atât prin serviciile de mesagerie a Facebook, Whatsapp, Telegram cât și pe e-mail. Fiți conștienți că, există posibilitatea ca mesajul vostru să ajungă în SPAM-ul destinatarului sau poate emailul care îl aveți este unul vechi sau care nu este verficat foarte des. Deși convenabil și prietenos cu bugetul față de invitațiile clasice, livrarea nu este garantată 100%.

Ce informații includem?

Furnizați orice detalii care îi vor ajuta pe invitați să își planifice ziua cea mare, cea mai importantă fiind data și locația nunții. Nu este necesar să denumiți locația sau locurile nunții încă – puteți păstra aceste informații detaliate pentru invitația propriu zisă. Este de ajus numirea orașului și a județului.