Despre mine

Salut! Eu sunt Florin și sunt din Târgoviște. Am experiență cu oamenii, prietenii și cunoscuții mă descriu ca fiind o persoană creativă și dinamică, prietenoasă și deschisă. Sunt absolvent a Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene din București și al cursului de fotografie aprofundat al Școlii de fotografie New Age Photography.

La fiecare eveniment la care particip sunt alături de oameni și vreau să surprind în imagini momentele unice din viața lor. Emoțile și bucuria acestora mă fac să trăiesc evenimentul la intensitate maximă și mă provoacă să scot în evidență cele mai frumoase și importante momente, cu ajutorul fotografiilor.

Sunt aici alături de tine ca să ai cele mai frumoase amintiri din viața ta, de la cel mai important eveniment, transpuse în fotografii minunate.

De peste 4 ani am încercat să ofer un serviciu excelent pentru clienți. Într-adevăr, munca de fotograf presupune nu doar cele 10-12 ore petrecute alături de invitați si organizatori ci multe ore în spate de editare fotografică, montaj și machetare albume după caz.

Ofer o personalizare a serviciilor, pornind de la cele de bază cu posibilitatea de adaugare al unor opțiuni după preferințe și buget. Deasemenea ofer posibilitatea clienților de a alege ce fotografii doresc a fi printate pe format fizic în diferite dimensiuni de la 10×15 cm până la 29.7x42cm (A3). Încurajez printarea fotografiilor pentru a fi distribuite fizic prietenilor, cunoștințelor sau adăugate în propriul album!

Obiectivul meu este, pe lângă crearea unei amintiri a acelui moment important din viața ta, să îți ofer o experiență plăcută și să-ți amintești cum te-am tratat și cum te-am făcut să te simți. 

Zonele pe care le acopăr în principiu sunt Dâmbovița, Prahova, Argeș,Ilfov.

Contactează-mă și rezervă data!