Despre mine

Salutare și bun venit în lumea mea de fotografie de nuntă! Sunt Florin și sunt cu adevărat pasionat să surprind momentele frumoase din ziua ta specială. Cu o cameră în mână și o inimă plină de entuziasm, pornesc într-o călătorie pentru a îngheța dragostea, bucuria și emoțiile care fac ziua nunții tale de neuitat.

De ce îmi place fotografia de nuntă
Nunțile sunt o sărbătoare a dragostei, a angajamentului și a începutului unui nou capitol în viața ta. Este o zi plină de momente autentice, emoții brute și conexiuni autentice între oameni. Cred în păstrarea acestor momente prețioase, astfel încât să le puteți retrăi pentru anii următori. Stilul meu de fotografie este un amestec de documentar și artă plastică, cu scopul de a spune povestea ta de dragoste unică prin fiecare imagine.

Abordarea mea
Am o abordare personală și discretă a fotografiei de nuntă. Cred că cele mai bune momente sunt adesea surprinse atunci când oamenii sunt pur și simplu ei înșiși, așa că mă străduiesc să mă integrez perfect, permițându-ți să te bucuri de ziua ta fără să simți că ești constant în fața camerei. Surprind acele zâmbete spontane, schimburi sincere și priviri iubitoare care vă fac ziua unică a voastră.

Experienta si Expertiza Cu 4 ani de experiență în industria fotografiei de nuntă, am avut privilegiul de a lucra cu cupluri din toate categoriile sociale. Înțeleg că fiecare nuntă este unică și sunt mândru să îmi adaptez serviciile pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice. Fie că plănuiești un mic eveniment în familie, o nuntă grandioasă sau ceva între ele, sunt aici pentru a mă asigura că amintirile tale sunt frumos păstrate.

Hai să ne conectăm Cred că fotografia grozavă se naște dintr-o mare legătură între fotograf și cuplu. Mi-ar plăcea să vă cunosc, să vă aud povestea de dragoste și să discut despre cum vă pot realiza visele de fotografie de nuntă. Simțiți-vă liberi să mă contactați și să începem această călătorie minunată împreună.

Vă mulțumesc că mă considerați fotograful dumneavoastră de nuntă. Abia aștept să fac parte din ziua voastră specială și să vă ajut să vă creeați amintiri care vor dura toată viața.

Cele mai calde urări,

Florin Filipescu Fotograful dvs. de nuntă

Amintirile frumoase rămân o veșnicie și îți aduc aminte cu bucurie de clipele unice de la evenimentul tău.

Contactează-mă și rezervă data!