Despre noi

Florin

Salut! Eu sunt Florin și sunt fotograful principal al echipei. Am experiență cu oamenii, prietenii și cunoscuții mă descriu ca fiind o persoană creativă și dinamică, prietenoasă și deschisă. Sunt absolvent a Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene din București și al cursului de fotografie aprofundat al Școlii de fotografie New Age Photography.

Fotografia a început pentru mine ca un hobby acum 12 ani, cand am primit cadou primul aparat foto, un HP Phtosmart 850 care avea o rezoluție maximă de 2272 x 1712 (4MP!) si un obiectiv nedemontabil F2.8 – F3.1 (7.6-61mm).

În prezent fac acest lucru full-time deoarece este o pasiune pentru mine și pun suflet în ceea ce fac, ca rezultatul final să fie pe placul clienților mei.

Gabi

Alături de mine pe parte de video, îl am pe Gabi, este Youtuber și în 2 ani să strângă o comunitate de peste 2000 de persoane. Este licențiat in Administrarea Afacerilor și completează echipa cu imagini în mișcare, memorabile de la evenimente.

De peste 4 ani am încercat să dăm o mână de ajutor și acelor persoane care își doresc să imortalizeze evenimentul din viață lor fără cheltuieli exorbitante. Într-adevăr, munca de fotograf presupune nu doar cele 10-12 ore petrecute alături de invitați si organizatori ci multe ore în spate de editare fotografică, montaj video și machetare albume. Chiar dacă prețurile materiilor prime și al cheltuielilor adiacente (utilități, combustibil, taxe etc) sunt în continuare creștere, am încercat să păstrăm un preț accesibil față de clienții noștri. Oferim o personalizare a serviciilor noastre, pornind de la cele de bază cu posibilitatea de adaugare al unor opțiuni după preferințe și buget. Deasemenea oferim posibilitatea clienților de a alege ce fotografii doresc a fi printate pe format fizic în diferite dimensiuni de la 10×15 cm până la 29.7x42cm (A3). Încurajăm printarea fotografiilor pentru a fi distribuite fizic prietenilor și cunoștințelor!

Zonele pe care le acoperim în principiu sunt Dâmbovița, Prahova, Argeș, Ilfov dar ne deplăsam contra-cost și pe distanțe mai mari

Contactează-ne și rezervă data!