Despre

Salutare! Numele meu este Florin, am 30 și ceva de ani și locuiesc în Târgoviște, România. Am absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene în 2009, iar in decursul timpului am lucrat în mai multe domenii, precum vânzări, recuperări creanțe și în comerț. În ultimii trei ani m-am axat tot mai mult pe arta fotografică, un hobby pe care îl aveam te mult timp.

Am creat acest blog în 2011 pentru a-mi ocupa timpul liber și scriu despre orice din domenii variate precum Lifestyle, Filme sau Sănătate; de asemenea pregătesc clipuri video de tip unboxing sau recenzii pentru diferite produse sau servicii care mi se par interesante.

Ca blogger mă implic în campanii în care cred. Au fost situații când am promovat anumite companii sau produse ale lor fără a avea așteptări.

Ca fotograf, îmi place să surpind oamenii în diverse situații. Iubesc fotografia de orice natură ar fi aceasta, însă îmi regăsesc liniștea și răspund cel mai bine la întrebările interioare prin fotografia de stradă, peisaje sau fotojurnalism. 

Sper că prin ceea ce scriu să pot ajuta cititorii cu informații relevante din diverse arii de interes.

Mulțumesc că mă urmărești! 🙂

Mulțumesc,

Florin