Întrebări frecvente

Nu, momentan nu am studio. Majoritatea sesiunilor foto au loc în aer liber.

Da. Orice distanță în limita a 20 km de Târgoviște, intră în prețul serviciului oferit, ce depășeste se achită separat.

Toate materialele foto vor fi livrate la rezoluție de print și nu vor avea semnătura mea pe ele.

Pentru a mă asigura că primești doar atenția mea pe toată perioada evenimentului, focusul principal este pe fotografie, dar lucrez aproape cu câțiva videografi pe care îi pot recomanda.

Fotografiile brute vor trece printr-o selecție, iar cele rămase pentru predare vor fi toate editate.

Prezența mea la oficierea stării civile, într-o altă zi decât ce a a nunții este posibilă, cu mențiunea că acest serviciu se tratează independent de marele eveniment. Pentru detalii suplimentare, vă rog să solicitați o ofertă.

Fiecare eveniment este diferit, unele mai relaxate, altele cu ceva mai multă acțiune. În medie sunt aproximativ 700 de fotografii, dar pot preda si 1200, nu am setată o limită.

Așa cum este menționat pe prima pagină cât și în contract, tipul de predare este de maximum 45 zile lucrătoare, dar poate să fie și mai scurt, depinde de la caz la caz. Pentru că știu că sunteți nerăbdători, facem tot posibilul ca în aproximativ 4 săptămâni să vă predau fotografiile în format digital să le alegeți pentru album.

Fișierele brute, needitate, nu sunt disponibile pentru vizualizare sau cumpărare. Este ca și cum i-ai cere lui Brâncuși, piatra neșlefuită a unei viitoare opere de artă! Imaginile selectate pentru editare și livrarea finală reflectă standardele mele și nu sunt păstrate după predarea imaginilor editate. Dacă doriti totuși să primiți și fotografiile brute, in format RAW, este posibil contra unui cost suplimentar de 1000 Lei.

Materialele le vei primi în format digital, prin serviciul securizat de transfer electronic de la DIGI Cloud. Contra cost, le pot trimite pe un stick USB. Nu, nu îmi cereți CD-uri sau DVD-uri, pentru că nu mai livrez de mulți ani fotografii pe CD sau DVD.

Da, bineînțeles! Eu păstrez în arhiva mea toate imaginile livrate, la rezoluția maximă, gratuit. Așadar, în cazul unui “accident”, scrie-mi și îți  voi retrimite. Arhivarea e un beneficiu de care se bucură toți clienții și colaboratorii mei, gratuit timp de 1 an. Totuși, e bine să ai și tu copi de siguranță și să ți le păstrezi pe cel puțin două medii digitale diferite (două HDD-uri, DVD-uri sau chiar în cloud, preferabil în locații fizice diferite). După perioada de 1 an, costul trimiterii materialelor pe link este de 200 Lei, respectiv 300 Lei pe stick.

Rezervarea poate fi făcută, prin telefon, e-mail sau în persoană.

  1. Link de plată (prin procesatorul Netopia Payments), cu suma stabilita in contract, care poate fi achitat online cu orice card bancar Visa/Mastercard;
  2. La fața locului atât cash cât și prin POS cu carduri de credit/debit VISA sau MasterCard (doar cu posbilitate de plată Contactless)
  3. Prin transfer bancar (OP)

Cu contract si bon fiscal, sau factură după caz. De fiecare dată, pentru orice serviciu foto pe care îl vei primi de la mine, fie că ești persoană fizică, fie că reprezinți o companie.

Pentru orice eveniment percep un avans care, de obicei, este în cuantum de minimum 30% din valoarea contractului.

Retușările fotografiilor sunt oferite la costuri suplimentare și sunt per fotografie. De obicei, retușez mici imperfecțiuni ale pielii în cazul portretelor.