Termeni și condiții

Prevederi generale

Websiteul www.filipescu.eu prezintă și oferă servicii fotografice (sesiuni de familie, nunți, botezuri, petreceri, etc). Folosirea site ului implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin accesarea, utilizarea, obținerea de informații sau solicitarea de servicii prin intermediul site-ului nostru, sunteti de acord sa respectati acești “Termeni și condiții”. Totodată, prevederile de la “Termeni și conditii” reprezintă ințelegere (și au valoare de contract) dintre părți. În cazul în care nu ești de acord cu “Termenii și condițiile” de utilizare ale site-ului trebuie să încetezi imediat folosirea serviciilor și a site-ului. Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului precum și termenii și condițiile, fără nicio notificare prealabilă. Pagina de Termeni si Conditii va fi mereu la dispozitia Dvs pentru informare.

Acest website este proprietatea  FILIPESCU FLORIN AUREL PFA, sediul in Str. Stănică Ilie, Bl. 42D, Târgoviște, Jud. Dâmbovița F15/36/2020, C.I.F.: 42144028.

Metode de Plată

Plata pentru rezervarea datei  sau achitarea integrală a prestării serviciilor oferite, pot fi efectuate prin:

1 – trimiterea către client a unui link de plată (prin procesatorul PlatiOnline), cu suma stabilita in contract, care poate fi achitat online cu orice card bancar Visa/Mastercard;

2 – la fața locului atât cash cât și prin POS cu carduri de credit/debit VISA sau MasterCard (doar cu posbilitate de plată Contactless)

3 – prin transfer bancar (OP)

Termenele de plată sunt stipulate în fiecare contract în parte. Securitatea tranzacțiilor este garantată de un sistem de plată criptat cu coduri de securitate. Neplata comenzii în termenele stabilita in contract, determina anularea acesteia și dreptul de a invoca neindeplinirea contractului pentru cumpărător este reziliat.

Clientul poate cere anularea comenzii de rezervare a datei în termenul scadenței facturii fiscale oferite. După anularea unei tranzacții prin card, banca emitenta va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

Alte prevederi

Site-ul Florin Filipescu Fotograf evenimente, la adresa www.filipescu.eu, este pe lângă o pagină de prezentare, un blog personal scris de mine, Florin Filipescu, și care abordează diverse subiecte precum fotografie, videografie, turism, recomandări de localuri, sănătate, filme și altele; cu alte cuvinte, subiecte despre care îmi place să scriu, indiferent de tematica lor, și pentru care sper să găsesc oameni cărora le place să citească despre ele.

Site-ul filipescu.eu poate fi accesat gratuit de orice persoană și oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană și altele. Doar pentru că avem câte un monitor în față nu înseamnă că nu putem purta un dialog ca între oameni maturi.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea (sau stock) și drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele, includeți un link către articolul meu.
Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul).

Ultimul update: 05 septembrie 2023.